SMK Thy, Nyt Pakhus

Information

02 - Meddelande om upphandling
Selektivt förfarande
2023-11-03 20:04 (GMT+01:00)
2023-06-30 12:00 (GMT+02:00)

Inköpare

SMK Thy, Nyt Pakhus SMK Thy, Nyt Pakhus
Per Paulsen
Asylgade 30
7700 Thisted
Danmark
29189560

Anbudsfristen har passerat.

Kort beskrivning

Thisted Kommune realiserer i samarbejde med A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til Almene formål nye udstillingsfaciliteter for Statens Museum Thy på Doverodde Købmandsgård. Der har været afholdt en arkitektkonkurrence som blev vundet af Reiulf Ramstad Arkitekter, som efterfølgende har videreudviklet projektet. Projektet omfatter et nybygget pakhus med museumsfaciliteter for Statens Museum for Kunst, beliggende hvor det nuværende pakhus er placeret. Nærværende udbudsprojekt omfatter nedrivning af eksisterende pakhus og herberg, samt bygning af nyt pakhus, b.la. indeholdende en stor udstillingssal, et mindre udstillingsrum, publikums- og personalefaciliteter, teknikbygninger m.m. Projektet udbydes i Hovedentreprise, EU Udbud med begrænset deltagelse, hvor 5 hovedentreprenører indbydes til at afgive tilbud. Interesserede hovedentreprenører opfordres til at aflevere ansøgninger, hvor disse udvælges i henhold til udvælgelseskriterierne.

Projektet udbydes i et EU Udbud med begrænset deltagelse, hvor 5 hovedentreprenører indbydes til at afgive tilbud.

Udbuddet omfatter en Hovedentreprisekontrakt, indeholdende nedenstående delelementer:

1.Nedrivning af to bygninger, eksisterende pakhus og herberg. Mursten og tagteglsten fra pakhuset skal nedrives, behandles og opbevares med henblik på genanvendelse til opførelse af det nye pakhus. Desuden ønskes eksisterende gulvplanker og anvendeligt tømmer nedtaget, behandlet og overdraget bygherren, til opbevaring og anvendelse i et andet projekt på nabogrunden.

2. Opførelse af et nyt pakhusmuseum (som opføres inden for det gamle pakhus hovedgeometri.) Det nye pakhusmuseum skal opføres inden for det gamle pakhus hovedgeometri. Bygningens opføres på en pælefunderet og vandtæt bundplade i beton. Hovedkonstruktion udgøres af en stålrammekonstruktion i 2 etagers højde, som udfyldes med lette ydervægskonstruktioner beklædt med plader i gips og vindgips. Stålrammekonstruktionen støttes af en større betonskakt, som skal rumme en store kunst- og personelevator. Facadebeklædningen udgøres af en ny skalmur, som opføres med de eksisterende tegl og i nødvendigt omfang suppleret med genanvendte tegl fra andre kilder. Facaden indeholder flere glaspartier, herunder et større glasparti og en rammekonstruktion i cortenstål, som rummer bygningens hovedindgang. Bag pakhuset opføres desuden en mindre teknikhusbygning med cortenstålbeklædte lette facader. Indvendigt indeholder bygningen udstillingsrum og publikumsfaciliteter med overflader i høj kvalitet, herunder plankegulve i Egetræ, Slebne betongulve, Træpanelbeklædte vægge med Egefiner, Særlige forsatsvægge i gips til udstillingsformål, Akustiklofter med akustikpuds, samt nedtagelige lamellofter i træ.

Bygningens formål er udstilling af værker fra Statens museums samlinger, dette kræver et særligt museumsklima med krav til stabil luftfugtighed og temperatur i bygningens udstillingsrum, bygningens ventilationssystem har derfor et særligt fokus.

Nybygningens bruttoetageareal omfatter ca. 800 m², samt uopvamret affalds og generatorskur på ca. 35m²(ekskl. Uoverdækket areal)

Mercell Commerce

Del av Mercellgruppen, en av Europas ledande leverantörer av elektroniska upphandlings- och anbudssystem på den professionella marknaden.

Kontakta oss

Klicka här för att gå till vår support

+46 077 144 02 00
Mercell Commerce | Lindhagensgatan 94, 11218 Stockholm, Sverige