Udbud af totalrådgiveraftale for renovering af og tilbygning til Regionshospitalet Silkeborg

Information

02 - Meddelande om upphandling
Selektivt förfarande
2023-09-13 19:52 (GMT+02:00)
2023-09-15 23:59 (GMT+02:00)

Inköpare

Region Midtjylland, Hospitalsenheden Midt, Byggeri og Projekt Region Midtjylland, Hospitalsenheden Midt, Byggeri og Projekt
Molt Wengel
Heibergs Alle 5A
8800 Viborg
Danmark
29190925

Anbudet er kansellert

Kort beskrivning

Opgaven om totalrådgivning vedrører etablering af en tilbygning i 3 etager samt ombygning af eksisterende arealer. Opgaven er inddelt i 4 etaper, som færdigprojekteres og udføres én ad gangen. Totalrådgiveraftalen er baseret på ABR 18 og Ydelsesbeskrivelsen for Byggeri og Landskab med Region Midtjyllands tilføjelser og fravigelser. Projektet gennemføres som Inddragende Byggeri, hvor entreprenørens kompetencer inddrages i projekteringen, og hvor der er mulighed for tidlig inddragelse af underentreprenører samt anvendelse af systemleverancer. Det samlede budget for projektet er DKK 62 mio., hvilket er uddybet i totalrådgiveraftalen.

Totalrådgiveren skal udarbejde et dispositionsforslag, hvorefter Region Midtjylland på baggrund af dispositionsforslaget udbyder og indgår en hovedentrepriseaftale.

Udbuddet gennemføres som et begrænset udbud efter udbudslovens §§ 58-60.

Opgaven om totalrådgivning vedrører etablering af en tilbygning i 3 etager samt ombygning af eksisterende arealer. Opgaven er inddelt i 4 etaper, som færdigprojekteres og udføres én ad gangen. Totalrådgiveraftalen er baseret på ABR 18 og Ydelsesbeskrivelsen for Byggeri og Landskab med Region Midtjyllands tilføjelser og fravigelser. Projektet gennemføres som Inddragende Byggeri, hvor entreprenørens kompetencer inddrages i projekteringen, og hvor der er mulighed for tidlig inddragelse af underentreprenører samt anvendelse af systemleverancer.

Totalrådgiveren skal udarbejde et dispositionsforslag, hvorefter Region Midtjylland på baggrund af dispositionsforslaget udbyder og indgår en hovedentrepriseaftale.

Udbuddet gennemføres som et begrænset udbud efter udbudslovens §§ 58-60.

Mercell Commerce

Del av Mercellgruppen, en av Europas ledande leverantörer av elektroniska upphandlings- och anbudssystem på den professionella marknaden.

Kontakta oss

Klicka här för att gå till vår support

+46 077 144 02 00
Mercell Commerce | Lindhagensgatan 94, 11218 Stockholm, Sverige