Fælles Byggelogistik - Tingbjerg

Information

02 - Meddelande om upphandling
Öppet förfarande
2024-01-23 17:27 (GMT+01:00)
2023-09-28 12:00 (GMT+02:00)

Inköpare

Økonomiforvaltningen, Københavns Kommune Økonomiforvaltningen, Københavns Kommune
Morten Birkbak Madsen
Rådhuspladsen 1
1550 København V
Danmark
64942212

Anbudsfristen har passerat.

Kort beskrivning

Opgaven vedrører fælles byggelogistik på tværs af flere forskellige bygherrer i forbindelse med den kommende udvikling af Tingbjerg.

Opgaven vedrører etablering og drift af en fælles løsning for byggelogistik i Tingbjerg i forbindelse med den kommende udvikling af området.

Udviklingen af Tingbjerg er omfattende, både i forhold til omfanget af byggeri og i forhold til, at alle dele af Tingbjerg vil blive påvirket. Udviklingen gennemføres primært inden for de kommende ca. 6 år, hvorfor der er et stort sammenfald i tid for de forskellige byggerier.

Tingbjerg skal under hele udviklingen fungere som hjem og hverdagsramme for de ca. 6.000 beboere, der i dag bor i området, samt de beboere der løbende flytter til. Udviklingen, og det underliggende byggeri og byggelogistik, skal således tage hensyn til hverdagslivet i området.

Tingbjerg er omkranset af grønne områder, hvilket løfter områdets attraktivitet, men samtidig skaber udfordringer for logistikken i området. Der er således kun én vejforbindelse til biler ind og ud af Tingbjerg. Den samlede byggelogistik, der følger med den omfattende udvikling, skal derfor benytte denne ene vejforbindelse.

Udviklingen omfatter en række forskelligartede bygherrer, både private, offentlige, almene og forsyningsselskaber. Bygherrerne skal opføre en række forskellige byggerier i Tingbjerg, herunder både forskellige former af boliger, erhverv samt større infrastrukturelle projekter. En koordinering af byggeriet kræver således også en koordinering på tværs af forskelligartede aktører.

Mercell Commerce

Del av Mercellgruppen, en av Europas ledande leverantörer av elektroniska upphandlings- och anbudssystem på den professionella marknaden.

Kontakta oss

Klicka här för att gå till vår support

+46 077 144 02 00
Mercell Commerce | Lindhagensgatan 94, 11218 Stockholm, Sverige