Ullerup Nord

Information

Planerad upphandling
Ospecificerat
2023-06-07 16:10 (GMT+02:00)

Inköpare

Fredericia Kommune Fredericia Kommune
Gothersgade 20
7000 Fredericia
Danmark
69116418

Kort beskrivning



Ny udstykning med parcelhusgrunde i Ullerup Nord ved Bredstrupvej og golfbanen


Ullerup Nord er en ny parcelhusudstykning med i alt 46 grunde. Udstykningen er beliggende i forlængelse af eksisterende boligområde med tilhørende daginstitution. Øst for udstykningen ligger Fredericia Golf Club med både 9 og 18 hulsbane.
Udstykningen er skabt for at etablere en ny, attraktiv boligbebyggelse, hvor de grønne områder udgør et centralt greb i bebyggelsesplanen.





Etape 1: Christen Borchs Vej (20 grunde) udbydes til salg juni 2023



Etape 2: Jens Bergendals Vej (26 grunde) Byggemodnes i 2024 - forventes salgsklar slutningen af 2024





Der er i området udlagt en række fællesarealer, der er centralt placeret i de to delområder til boligformål. Derudover udlægges lokalplanens delområde 3, som alene skal anvendes som grønt område. Intentionen er, at de grønne områder skal give mulighed for gode nærrekreative oplevelser, hvor beboerne kan skabe relation og lokale fællesskaber. Derudover skal de grønne områder bruges til leg og ophold mellem husene, og giver grundejerforeningen mulighed for, at etablere beplantning, opholdsmøbler og legeredskaber o.l., som inviterer til, at man samles og mødes.
Landskabets åbne karakter har være udgangspunktet for udformningen af bebyggelsesplanen. Bebyggelsen er derfor centreret om to grønninger efter inspiration i landsbyernes fortebebyggelser (med naturrum mellem bebyggelsen).





Bebyggelse


Bebyggelse kan opføres i 1½ til 2 etager i form af fritliggende parcelhuse (carport, garage ol. må opføres i maksimalt 1 etage). Bebyggelsesprocent på den enkelte grund må ikke overstige 30.
Læs mere i gældende lokalplan for området: Lokalplan 362 Ullerup Nord



Institutioner og børnepasning


Udstykningen hører under Distrikt Ullerup Bæk som tæller 6 daginstitutioner. Bl.a. børnehuset Ulleruphave, som ligger 750 meter fra udstykningen.
Herudover er der også en række kommunale og private dagplejere i nærområdet.





Skoledistrikt




Udstykningen hører under Ullerup Bæk skoledistrikt.
Afd. Skolesvinget ligger 3,3 km fra udstykningen og huser indskoling og mellemtrin samt fritidstilbud. Skolen er fordelt på 0. - 6. klasse og der går ca. 266 børn på skolen.
Afd. Nørre Allé ligger 2,5 km på cykel fra udstykningen og huser udskolingsafdeling og samtidig hele Fredericia Kommunes idrætstalenter. Skolen er fordelt på 7. - 9. klasse og der går ca. 422 unge mennesker på skolen.





Trafikale forhold - veje, stier


Vejudlæggene har en særlig rolle, idet de udover at skulle lede beboerne frem til deres bolig, også skal fungere som afgrænsning mellem bebyggelsen og grønningerne.


Der er adgang til udstykningen fra Bredstrupvej og Vester Kobbelvej i lokalplanens sydlige del. Herfra slynger boligveje sig rundt omkring bebyggelsen og omslutter det hele i to lukkede lommer.


Vejudlæggene er indrettet, så der sikres lav hastighed og høj sikkerhed.




Anlagte stier forbinder delområderne med hinanden.


Cykelstier til og fra udstykningen giver gode forhold for både små og store cyklister.





Fritid og fælleskaber



Området ligger tæt på et væld af fritidsaktiviteter, foreningsliv og fællesskaber.


Fredericia Idrætscenter rummer et væld af tilbud, som sikrer en aktiv og sjov fritid. Her findes bl.a. 6 idrætshaller, stadionanlæg, bowlingcenter, keglebaner, svømmehal/badeland og træningscenter. Ligeledes har mange foreninger deres træningsfaciliteter i centret.


Fredericia Golf Club med 9 og 18 hulsbane er beliggende lige om hjørnet.


Madsby Legepark er Fredericias store parkområde med fri adgang hele året. Her er der hygge, leg og oplevelser for alle sanser i trygge rammer med et bredt udbud af legeområder for både store og små, picnicområder, områder med dyr og meget andet.
 
Se det kommende udbud her








Mercell Commerce

Del av Mercellgruppen, en av Europas ledande leverantörer av elektroniska upphandlings- och anbudssystem på den professionella marknaden.

Kontakta oss

Klicka här för att gå till vår support

+46 077 144 02 00
Mercell Commerce | Lindhagensgatan 94, 11218 Stockholm, Sverige