TIETOPYYNTÖ: Paas/Kubernetes -asiantuntijapalvelut

Information

01 - Förhandsmeddelande
Ej tillämpligt
2023-02-03 10:27 (GMT+01:00)
2023-02-14 15:00 (GMT+01:00)

Inköpare

Liikenne- ja viestintävirasto Liikenne- ja viestintävirasto
Sanna-Kaisa Kaikkonen Sanna-Kaisa Kaikkonen
PL 320
00059 TRAFICOM
Finland
2924753-3

Anbudsfristen har passerat.

Kort beskrivning

Liikenne- ja viestintävirasto Traficom valmistelee PaaS/Kubernetes asiantuntijapalvelun kilpailuttamista. Tähän liittyen teemme selvitystä markkinoilla olevista palveluista ja niitä tarjoavista toimijoista. Hankinnasta ja markkinavuoropuhelusta kiinnostuneita toimittajia pyydetään ilmoittamaan kiinnostuksensa osallistua markkinavuoropuheluun ilmoittamalla yhteystiedot (yhteyshenkilön nimi ja sähköpostiosoite) osoitteeseen sanna-kaisa.kaikkonen@traficom.fi. Kiinnostuneille toimittajille lähetetään sähköpostitse tarkemmat tietopyyntöön liittyvät kysymykset ja materiaali. Vastaukset tietopyyntöön tulee toimittaa viimeistään 14.2.2023 klo 16.00 (tarkemmat tiedot toimitettavassa materiaalissa).

Tämä tietopyyntö ei ole hankintailmoitus tai tarjouspyyntö eikä se sido Liikenne- ja viestintävirastoa. Tähän tietopyyntöön annettu vastaus ei myöskään sido vastaajaa. Tämä tietopyyntö ei velvoita Traficomia aloittamaan varsinaista tarjouskilpailua. Mahdollinen hankinta tullaan toteuttamaan myöhemmin aloitettavan tarjouskilpailun perusteella. Mahdollinen tarjouspyyntö tullaan julkaisemaan julkisten hankintojen ilmoituskanavilla. Tietopyyntöön vastaamatta jättäminen ei estä mahdolliseen tarjouskilpailuun osallistumista eikä tietopyyntöön vastaaminen vaikuta millään tavoin tarjoajan asemaan mahdollisessa tarjouskilpailussa.

Hankinnan kohteena on kokeneiden PaaS/Kubernetes -asiantuntijoiden hankinta uuden Kubernetes -pohjaisen ympäristön käyttöönoton tehtäviin sekä ympäristön jatkokehittämisen ja ylläpidon tehtäviin. Kubernetes ympäristöllä haetaan palveluiden joustavaa siirrettävyyttä oman palvelutuotannon, ulkoistetun palvelutuotannon ja tulevaisuudessa myös julkisen pilven välillä. Paas -alustalla haetaan vakioitua alustaratkaisua sovelluskehitysprojektien ja palvelutuotannon tarpeisiin. Työ kohdentuu jo olemassa olevaan konesaliympäristöön ja jo toteutetun virtalisointialustakerroksen päälle. Joustavan siirretävyyden osalta, tulee ratkaisussa huomioida myös IaC (Infra as Code) ratkaisut, konfiguraatiohallinnan automatisointi ja näihin liittyvä osaaminen.

PaaS / Kubernetes palvelualustassa huomioitavat asiat:

• tiedon luokittelu ja suojaaminen palveluympäristöissä, huomioiden julk-tl4-tl3 turvaluokat

• CI/CD putken toteutuksen tuki, huomioiden eri palvelutuotantoympäristöt

Paas / Kubernetes -asiantuntijat tekevät tiivistä yhteistyötä muun muassa arkkitehtien sekä palvelutuotannon ja sovelluskehityksen asiantuntijoiden kanssa. Traficomissa kehitystyötä tehdään ketterillä menetelmillä. Hankintayksikkö valitsee yhden (1) palveluntuottajan, jonka kanssa tekee hankintasopimuksen resurssien toimittamisesta. Palveluiden tuottamiseen käytettävän asiantuntijoiden tarve vaihtelee sopimuskauden aikana palvelutarpeen mukaisesti. Toimittajan tulee pystyä tarjoamaan asiantuntijoiden resurssipooli, jolla toimittaja varmistaa, että asiakkaalla on koko sopimuskauden ajan käytettävissä riittävästi vaatimuksenmukaisia asiantuntijoita sopimuksen edellyttämässä laajuudessa.

Lisätietoja markkinakartoitukseen liittyen antaa hankintapäällikkö Sanna-Kaisa Kaikkonen, sanna-kaisa.kaikkonen@traficom.fi.

Dokument (klicka på filnamnet för att ladda ner)

Namn Filstorlek
Paas Kubernetes -asiantuntijapalvelut.pdf 164 KB

Mercell Commerce

Del av Mercellgruppen, en av Europas ledande leverantörer av elektroniska upphandlings- och anbudssystem på den professionella marknaden.

Kontakta oss

Klicka här för att gå till vår support

+46 077 144 02 00
Mercell Commerce | Lindhagensgatan 94, 11218 Stockholm, Sverige