Asiakasyhteisö SaaS palveluna

Information

Öppet förfarande
2022-09-19 14:56 (GMT+02:00)
2022-10-11 11:00 (GMT+02:00)

Inköpare

Metsähallitus Metsähallitus
Metsähallitus Metsähallitus
PL 94 (Ratatie 11)
01301 Vantaa
Finland
0116726-7

Anbudsfristen har passerat.

Kort beskrivning

Metsähallitus pyytää tarjoustanne asiakasyhteisön saas ratkaisusta.

Asiakasyhteisö hankitaan Software as a Service -mallilla (SaaS), sisältäen järjestelmän ja sen käyttöympäristön, koulutuspalvelut, käyttö-, tuki sekä ylläpitopalvelut. Järjestelmän tulee olla valmis sovellus, joka mahdollistaa asiakasyhteisön hallinnoimisen. Toimittajalla on kokonaisvastuu SaaS-palvelun toteuttamisesta.

Asiakasyhteisö (asiakasraati, kehittäjäfoorumi) on väline kerätä asiakasymmärrystä systemaattisesti ja se mahdollistaa yhteiskehittämisen asiakkaiden ja kumppanien kanssa. Asiakasyhteisöä tullaan käyttämään erilaisissa kehityshankkeissa ja projekteissa tukemaan asiakkaiden äänen kuulumista palveluiden ja toiminnan kehittämisessä. Esimerkkejä tällaisista projekteissa Luontopalveluissa ja Eräpalveluissa ovat esim. luontoon-sovelluksen kehittäminen, asiakaspalvelukonseptin laatiminen, eräluvat-verkkopalvelun uudistaminen sekä vastuullisen retkeilyn edistäminen.

Yhteisölle nimetään pääkäyttäjät, jotka toimivat avainhenkilöinä yhteisön hallinnoimisessa ja käyttämisessä. Yksi tai useampi pääkäyttäjistä tulee olemaan Metsähallituksen ICT-puitesopimuksen palvelumuotoilun toimittajakumppanin edustama asiantuntija. Lisäksi yhteisöön kutsuttaan projektikohtaisesti Metsähallituksen asiantuntijoita moderaattoreiksi, jotka pääsevät keskustelemaan heidän projektiaan koskevista asioista yhteisössä asiakkaiden kanssa ja seuraamaan yhteisön toimintaa.

Projektien läpiviemiseen asiakasyhteisössä luodaan kevyt sisäinen malli, jonka avulla yhteisön tutkimusaiheet priorisoidaan ja toteutetaan.

Hankinta alittaa ennakoidulta arvoltaan EU-kynnysarvon.

Lisätietoa hankinnasta liitteessä "Hankinnan kohteen kuvaus_asiakasyhteisö".

Dokument (klicka på filnamnet för att ladda ner)

Namn Filstorlek
Asiakasyhteisö SaaS palveluna.pdf 368 KB
Asiakasyhteisö SaaS palveluna.zip 1,11 MB

Mercell Commerce

Del av Mercellgruppen, en av Europas ledande leverantörer av elektroniska upphandlings- och anbudssystem på den professionella marknaden.

Kontakta oss

Klicka här för att gå till vår support

+46 077 144 02 00
Mercell Commerce | Lindhagensgatan 94, 11218 Stockholm, Sverige