Haikarin ja Vivamon kaava-alueiden rakentaminen 2021

Information

Öppet förfarande
2021-05-17 09:54 (GMT+02:00)
2021-06-02 09:00 (GMT+02:00)

Inköpare

Lohjan kaupunki Lohjan kaupunki
Timo Mäkinen Timo Mäkinen
Karstuntie 4
08100 Lohja
Finland
1068322-0

Anbudsfristen har passerat.

Kort beskrivning

Rakennuskohteet sijaitsevat Lohjan kaupungissa.
Rakennuskohteena on:
Vappulan alueella Vivamontien rakentaminen ja vesihuollon rakentaminen jv-pumppaamolta Vivamontielle.
Haikarin alueella Hugonkujan, Jakobinkujan ja yhdistetty pptie jk välille Haikarinkatu-Myllärinkatu rakentaminen
Hugonkuja ja Jakobinkuja rakennetaan abk-pinnaisina. Kaikille tonteille toteutetaan vesihuolto suunnitelmien mukaisesti.
Urakan yhteydessä toteutetaan myös katuvalaistus, Caruna Oy:n ja DNA Oy:n kaapelointitöitä erillisessä urakassa, urakoitsija on N3M Power Oy Ab.

Urakka käsittää suunnitelma-asiakirjoissa esitettyjen katujen, kevyen liikenteen väylien, kuivatuksen, vesihuoltolinjojen rakentamisen niihin kuuluvine materiaaleineen, rakenteineen sekä aputoimintoineen ja mittaustöineen rakennusselostusten ja piirustusten mukaisesti.
Työn katsotaan olevan valmis kun kaikki asiakirjaluettelon mukaisissa suunnitelma- asiakirjoissa esitetyt työt on tehty huomioiden jäljempänä mainitut urakka-rajat, sivu- urakat ja rakennuttajan hankinnat ja kohde on koekäytetty ja käyttöönottokunnossa ja loppudokumentit on luovutettu.
Lohjan kaupungin katuvalaistus, Caruna Oy:n ja DNA Oy:n kaapelointeihin liittyvät erillisen suunnitelman mukaiset alitusputket toteutetaan urakassa. Tilaajat toimittavat putkimateriaalit työmaalle.
Rakennusurakoitsija toimii työmaan pääurakoitsijana, jolle kuuluu urakkaan sisältyvät työmaan johtovelvollisuuksien lisäksi työmaapalvelut. Pääurakoitsijan velvollisuuksiin kuuluvat kohdassa 3.3 mainitut rakennuttajan hankinnat.

Dokument (klicka på filnamnet för att ladda ner)

Namn Filstorlek
350115_liitteet.zip 23,37 MB
Tarjouspyyntö.pdf 213 KB

Mercell Commerce

Del av Mercellgruppen, en av Europas ledande leverantörer av elektroniska upphandlings- och anbudssystem på den professionella marknaden.

Kontakta oss

Klicka här för att gå till vår support

+46 077 144 02 00
Mercell Commerce | Lindhagensgatan 94, 11218 Stockholm, Sverige