Udbud af ny daginstitution i Hornslet, totalentreprise

Information

103 - Bygg- och anläggningsuppgifter
Selektivt förfarande
2019-09-27 12:35 (GMT+02:00)
2019-10-24 12:00 (GMT+02:00)

Inköpare

Syddjurs Kommune Syddjurs Kommune
Susanne Bang Vandborg
Lundbergsvej 2
8400 Ebeltoft
Danmark

Anbudsfristen har passerat.

Kort beskrivning

Syddjurs Kommune udbyder hermed en samlet totalentreprise, omfattende design, projektering og opførelse i forbindelse med en ny daginstitution med tilhørende udenoms arealer – parkering og legeplads.

Udbuddet gennemføres iht. LBK nr. 1410 af 7. december 2007 om indhentning af tilbud på visse offentlige og offentligt støttede kontrakter med senere ændringer (Tilbudsloven).

Der gennemføres et begrænset udbud med mulighed for forhandling og med forudgående prækvalifikation, hvor alle interesserede virksomheder kan ansøge om prækvalifikation. 5 ansøgere vil på baggrund af deres prækvalifikationsansøgning blive inviteret til at afgive tilbud på totalentreprisen. Afgivelse af et konditionsmæssigt tilbud vil blive honoreret.

Byggeopgaven omfatter en ny integreret daginstitution, som skal danne ramme for følgende:

•Ny daginstitution på barmark

•God og velfungerende naturlegelegeplads

•Aldersopdelt i vuggestueafsnit og børnehaveafsnit med programmerede funktionsrum

•2-3 vuggestuegrupper á 12-15 børn.

•~op til 100 børnehavebørn

•Samlet 130 børn

•Personalegruppe; ca. 30 personer

Den nye daginstitution skal rumme grupperum til vuggestuebørn, funktionsrum, pædagogisk værksted, fællesrum/ hjerterummet, stillerum, puslerum/ børnetoiletter, garderober, børnekøkken og produktionskøkken, personalafsnit herunder kontor og mødefaciliteter mv. Hertil skal institutionen disponeres med en velfungerende naturlegeplads, med fx krea- og træværksted, bålhytte, skure samt parkeringsarealer.

Syddjurs Kommune vil have et primært fokus på mulighederne for at inddrage udeliv og natur som en del af hverdagen i daginstitutionen. Naturperspektivet skal derfor være tydeligt i udformningen af daginstitutionen og de omgivende arealer.

Mercell Commerce

Del av Mercellgruppen, en av Europas ledande leverantörer av elektroniska upphandlings- och anbudssystem på den professionella marknaden.

Kontakta oss

Klicka här för att gå till vår support

+46 077 144 02 00
Mercell Commerce | Lindhagensgatan 94, 11218 Stockholm, Sverige