PPW-05 - Graveentreprise

Информация о тендерe

103 - Задачи связанные со строительством
Restricted procedure
10.12.2018 8:11 (GMT+01:00)
16.01.2019 12:00 (GMT+01:00)

Информация о покупателе

Femern A/S Femern A/S
Anne Bøgh Johansen Anne Bøgh Johansen
Vester Søgade 10
1601 København
Дания

Closing date has passed.

Информация о тендере

Udførelsen af denne entreprise omfatter helt overordnet etablering af veje og drænsystem samt forsyningspunkter med vand, kloak og el, herunder lægning af kabler i jord og underboring under banelegemet.

Arbejdet omfatter følgende typer af opgaver:

(a)Udgravning af ledningsgrave, håndtering og lægning af ledninger samt tilfyldning af ledningsgrave for stærkstrømskabler, vandledninger og spildevandsledninger.

(b)Trækning af kabler i eksisterende trækrør samt i trækrør etableret i denne entreprise (styret underboring)

(c)Etablering af forsyningspunkter, herunder udgravninger, støbning af fundamenter, ledningsarbejder og tilfyldninger.

(d)Etablering af veje i camp område og ved indgang til produktionsområde for tunnelelementer. Herunder udgravning, vejopbygning, afvanding, asfaltarbejder, kørebaneafmærkning, autoværn og belysning

(e)Etablering af afvandingssystem for regnvand i camp området, herunder pumpestation (nedgravet pumpebrønd med pumpeinstallationer).

(f)Deltage i koordinering og detailplanlægning af ledningsejeres ydelser i forbindelse med udførelse, tilsyn og indmålinger af ledningsarbejder. Den overordnede tidsplanlægning varetages af Bygherren.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00