Sykefraværsprosjekt

Информация о тендерe

19.10.2018 12:19 (GMT+02:00)
08.11.2018 16:00 (GMT+01:00)
Нет
Нет

Информация о покупателе

Inderøy Kommune Inderøy Kommune
Renate Bjørshol Renate Bjørshol
Vennalivegen 37
7670 INDERØY
Норвегия
997391853

Closing date has passed.

Информация о тендере

Inderøy kommune gjennomfører et prosjekt med formål å oppnå økt nærvær. Prosjektet vil sette fokus både på lederrollen og på medarbeiderrollen.

Leverandøren skal på vegne av, og i samarbeid med, kommunen utforme søknad til KS om OU-midler til prosjektet. Leverandøren skal gjennomføre en analyse av sykefraværet i kommunen for perioden 2012-2018. Analysen skal legges til grunn for det videre arbeidet i prosjektet.

Utforming av søknad om OU-midler skal gjennomføres uansett. For de resterende deler av prosjektet, setter oppdragsgiver som forutsetning at kommunen får tildelt OU-midler fra KS til formålet. Oppdragsgiver forutsetter at tilbyder holder seg innenfor retningslinjer og økonomiske rammer for denne tilskuddsordningen i sin oppdragsbeskrivelse. Oppdrag 2, 3 og 4 vil ikke bli gjennomført dersom søknad om OU-midler ikke blir innfridd, og disse deloppdragene vil i sin helhet finansieres av dette tilskuddet.

http://www.ks.no/ou-midler

I prosjektet vil det inngå et samlingsbasert lederutviklingsprogram med grunnlag i vårt verdigrunnlag åpenhet, raushet og respekt. Det vil også inngå samlingsbasert program for medarbeidere med fokus på å oppnå en felles forståelse for roller og ansvar.

Dynamic documents

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00