Poser og sekker til oppsamling av matavfall, plastemballasje,restavfall,hageavfall og tekstiler

Информация о тендерe

Open procedure
02.10.2017 13:58 (GMT+02:00)

Информация о покупателе

Vestfold Avfall og Ressurs AS Vestfold Avfall og Ressurs AS
Sølvi Rønnekleiv Haugedal
Kjellengveien 2
3125 Tønsberg
Норвегия
979 281 536

Assignment text

I kommunene som betjenes av oppdragsgiver Vesar As (Vesarregionen) og deres samarbeidskommuner Sandefjord og Larvik ( ~225000 innbyggere) er det innsamlingsordning for matavfall og plastemballasje hvor avfallet primært hentes i poser og sekker, men i Vesarregionen benyttes også beholdere til plastemballasje. I tillegg er det i Vesarregionen og Sandefjord noen kunder som har sekkeløsning for restavfall. Vesarregionen har også et tilbud om henting av hageavfall i papirsekk.

I dagens matavfallsløsning benyttes nedbrytbare bioposer, men det vuderes løsning for materialgjenvinning av plastrejekt ved behandlingsanlegget, og overgang til plastposer kan bli aktuelt i løpet av kontraktstiden.

Til beholderløsningen for plastemballasje vurderes sekker til beholderne for å kunne kontrollere sorteringskvaliteten hos kunde.

Det vurderes tilbud om sekk til tekstiler i Vesarregionen, det kan derfor bli aktuelt å kjøpe plastsekker til dette formålet i løpet av kontraktsperioden.



Kontraktstildeling
Dato for kontraktstildeling: 08-06-2017
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
BioBag Norge AS, Hovsveien 8, 1831 Askim, NO.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00