Markedsdialog med henblik på senere udbud af stomi- og kateterhjælpemidler for Fællesudbud Sjælland.

Информация о тендерe

Not applicable
03.01.2017 11:19 (GMT+01:00)

Информация о покупателе

Slagelse Kommune Slagelse Kommune
Anne Frederiksen Anne Frederiksen
Rådhuspladsen 11
4200 Slagelse
Дания
29188505

Информация о тендере

Der afholdes en markedsdialog med virksomheder, der har erfaring med at levere brede produktsortimenter af stomi- og kateterhjælpemidler på bevilling til borgere. Dialogen afholdes i Slagelse Kommune den 2.2.2017, hvor der afsættes 1 time til dialog med hver tilmeldte virksomhed. Et referat af markedsdialogen vil indgå som bilag ved et eventuelt senere udbud. Interesserede virksomheder kan henvende sig til afred@slagelse.dk og forhøre sig om det videre forløb og processen. Tilmelding til markedsdialogen samt udlevering af en mødedagsorden sker ligeledes til afred@slagelse.dk. De tidspunkter, som fremgår af mødedagsordenen kan umiddelbart ikke ændres. Så vidt det er muligt vil der kunne aftales et andet tidspunkt, hvis der er ledig tid på dagen for mødeafviklinge.

Erfaringer og viden fra dialogmødet vil blive vurderet i samarbejde med fagspecialister i kommunerne med henblik på den videre proces omkring et udbud. Der kan ikke rekvireres udbudsmateriale forud for dialogmødet.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00