ABC-opplæring i Nordland fylke, som en del av Demensplan 2020

Информация о тендерe

30.10.2016 15:45 (GMT+01:00)

Информация о покупателе

Sykehuset i Vestfold HF (SiV) Sykehuset i Vestfold HF (SiV)
Stein Rune Røkenes Stein Rune Røkenes
H. Wilhelmsens allè 17
Tønsberg 3103
Норвегия
983975259

Assignment text

Aldring og helse har fått i oppdrag av Helsedirektoratet å videreutvikle og drifte opplæringsprogrammene Demensomsorgens ABC og Eldreomsorgens ABC. Det stilles krav til at Aldring og helses underleverandører innehar tilstrekkelig faglig kompetanse til å ha ansvar for den regionale og lokale delen av opplæringen. Det er også viktig at underleverandørene kjenner til organiseringen av pleie- og omsorgstjenesten i sin region.

Kløveråsen har i flere år hatt rollen som Aldring og helses samarbeidspartner i driften av opplæringsmodellen Demensomsorgens ABC. NKS Kløveråsen har en ledende rolle innen demensfag og undervisning innenfor dette området i Nordland fylke. Kløveråsen har god kjennskap til kommunenes organisering av ABC-opplæringsmodellen og god erfaring med faglig oppfølging og undervisning i hele Nordland fylke. De har satset på dette over flere år, og har utviklet mange undervisere. De har også kapasitet og personalressurser til å ha denne rollen som underleverandør.



Kontraktstildeling
Tittel: Avtale om undervisningstjenester
Dato for kontraktstildeling: 03-11-2016
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
NKS Kløveråsen AS, Junkerveien 67, 8076 Bodø, NO.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00