Helseplattformen - kjøp eller leie av evalueringsverktøy

Информация о тендерe

15 - Voluntary ex ante transparency notice
07.09.2016 15:43 (GMT+02:00)

Информация о покупателе

Helse Midt-Norge RHF Helse Midt-Norge RHF
Postboks 464
Strandveien 1.

7501 STJØRDAL
Норвегия
983658776

Информация о тендере

Helse Midt-Norge RHF (“HMN“) arbeider for tiden med å anskaffe nytt pasientadministrativt system, nytt pasientjournalsystem og eventuelle tilgrensede systemer, heretter benevnt «PAS/EPJ». I forlengelsen av anskaffelsen vil det kunne bli gjennomført anskaffelser av tilgrensende systemer og anskaffelser som knytter seg til innføring og drift av løsningen. HMN har som målsetning å anskaffe en felles løsning for spesialisthelsetjenesten og primærhelsetjenesten. En ny felles løsning skal kunne erstatte helseforetakenes og kommunenes eksisterende pasientadministrative system og pasientjournalsystem. Anskaffelsen gjennomføres som en konkurransepreget dialog.

I forbindelse med PAS/EPJ-anskaffelsen og tilstøtende anskaffelser har HMN behov for et modent, velprøvd og avansert evalueringsverktøy som kan strukturere og vekte kriterier i evalueringsmodellen i mange trinn og nivåer – tilpasset ulike evalueringsmetodikker, ha fleksibilitet i å innarbeide endringer som følger av dialogprosessen, samt vurdere alternative løsningsforslag i dialogfasen i forhold til tildelingskriteriene og sammenstille og rapportere resultater på ulike stadier av prosessen. Leverandør av verktøyet må innen kort tid kunne tilby stedlig kundesupport i Midt-Norge ved behov. Verktøyet må kunne gjennomføre avanserte sensitivitetsanalyser i forbindelse med fastlegging av tildelingskriterier, underkriterier og deres innbyrdes vekt og rangering, samt i forbindelse med testing av evalueringsresultatets robusthet. HMN har i forkant av denne intensjonskunngjøringen gjennomført en markedsundersøkelse for avdekke potensielle tilbydere som oppfyller HMN sine behov.  På denne bakgrunn vil HMN i henhold til anskaffelsesforskriften Del I inngå avtale med Tiger Consulting AS om leie og eller kjøp av lisenser til programvaren "Expert Choice Comparion". Denne løsningen er det eneste alternativet som oppfyller HMNs krav til evalueringsverktøy for anskaffelse av IT systemer. Avtalen inkluderer support og vedlikehold, samt tilgrensede konsulenttjenester.

 

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00