Høring: krav til måtteservice

Информация о тендерe

20.05.2016 10:55 (GMT+02:00)
03.06.2016 12:00 (GMT+02:00)

Информация о покупателе

Silkeborg Kommune Silkeborg Kommune
Mille Reggelsen Mille Reggelsen
Søvej 1
8600 Silkeborg
Дания
29189641

Closing date has passed.

Информация о тендере

Silkeborg Kommune har, i forbindelse med udbud af måtteservice, valgt at sende dele af udkastet til udbudsmaterialet i offentlig høring. De potentielle tilbudsgivere har dermed mulighed for at kommenter på materialet. Formålet hermed er, at sikre, at odregivers ønsker matcher markedets kunnen. 

Det er ordregivers ønske, at få elimineret så mange uhensigtsmæssigheder i udbudsmaterialet som muligt, inden udbudsrunden, samt få tilpasset materialet således, at spørgsmål/svar i selve udbudsrunden kan holdes på et minimum.

Ordregiver er dog ikke forpligtet til at følge de forslag og/eller kommentarer, som fremkommer i forbindelse med høringen

Vær opmærksom på, at det offentliggjorte materiale i forbindelse med denne høring, er et udkast. Der kan således ske ændringer i materialet inden udbudsrunden. Dialogen og udkastet i forbindelse med høringen, kan ikke anvendes til fortolkning af det endelige udbudsmateriale.

Høringen vil blive foretaget elektronisk. Det betyder, at tilbudsgiverne skal afgive høringssvar elektronisk via Mercell Sourcing Services hjemmeside på www.mercell.com .
På fanen Kommunikation bedes du uploade din besvarelse på hørings materialet inden 3. juni, kl. 12:00

 

Закупочная документация

Название Объем
Udkast_kravspecifikation.docx 38 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00