Høring om EU-udbud af urologihjælpemidler

Информация о тендерe

01 - Prior information notice
18.04.2016 8:54 (GMT+02:00)

Информация о покупателе

Fællesindkøb Fyn Fællesindkøb Fyn
Cindie Arendal Petersen Cindie Arendal Petersen
Gråbjergvej 3a
5856 Ryslinge
Дания
59125117

Информация о тендере

Fællesindkøb Fyn gennemfører i foråret 2016 EU-udbud af stomi- og urologihjælpemidler. I den forbindelse har vi valgt forinden at sende dele af udbudsmaterialet i høring bl.a. for at sikre, at kravene er hensigtsmæssige.

Høringsmaterialet består af følgende dokumenter:  
  1. Udbudsbetingelser

  2. Kravspecifikation

  3. Tilbudsskema

Fælleindkøb Fyn indbyder alle potentielle tilbudsgivere til at gennemgå materialet og fremsende høringssvar med kommentarer om eventuelle forekommende uhensigtsmæssigheder samt gerne med forslag til forbedringer. Fællesindkøb Fyn er særligt interesseret i at få belyst, om potentielle tilbudsgivere kan byde på varelinjerne i tilbudsskemaet. Ligeledes ønskes forslag til nye og anderledes produkter, som ikke er efterspurgt specifikt. Tilbudsgiver bedes angive hvorledes disse produkter udmærker sig til at kunne dække behov som ikke er efterspurgt ved de oplistede produkter.

Høringssvarene vil blive behandlet af Fællesindkøb Fyn og den nedsatte brugergruppe med henblik på at få vurderet, hvorvidt høringssvarene giver anledning til ændringer.

Høringssvar fremsendes til Fællesindkøb Fyn via fanen 'Kommunikation' senest den 28.04.2016.

Høringssvar behandles som fortroligt materiale, dog med respekt for aktindsigtsreglerne. Høringssvar vil ikke blive offentliggjort. Høringsparterne får ikke svar på eventuelle spørgsmål hverken under eller efter høringen. Såfremt høringsparterne har spørgsmål der ønskes besvaret, skal spørgsmålene stilles i tilbudsperioden.

Закупочная документация

Название Объем
Bilag 1_tilbudsskema urologi høring.xlsx 51 KB
Bilag 2_kravspecifikation urologi høring.docx 18 KB
Udbudsbetingelser urologi høring.docx 138 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00