Arbeidsrettet tiltak: Oppfølgingstiltak i Senter for jobbmestring

Информация о тендерe

Competitive dialogue
14.03.2016 9:46 (GMT+01:00)
15.04.2016 12:00 (GMT+02:00)

Информация о покупателе

NAV Tiltak Oslo NAV Tiltak Oslo
Marianne Bjørner Torkilseng Marianne Bjørner Torkilseng
Pb. 311 Alnabru
0614 Oslo
Норвегия
974652269

Closing date has passed.

Информация о тендере

NAV Oslo skal anskaffe oppfølgingstiltak i Senter for jobbmestring. Dette er et oppfølgingstiltak for personer som mottar arbeidsrettet terapitjeneste ved Senter for jobbmestring og som har behov for oppfølgingsbistand utover den Arbeids- og velferdsetaten kan tilby.

Senter for jobbmestring er en del av NAV som tilbyr arbeidsrettet korttidsterapi for personer i Oslo med lettere til moderate angst- og depresjonssymptomer, som trenger bistand for å komme seg ut i jobb eller står i fare for å falle ut av arbeidslivet. Personene tilbys individuell arbeidsrettet oppfølging fra terapeuter med videreutdanning i kognitiv terapi. Senter for jobbmestring jobber etter de metodiske prinsippene for Individuell Jobbstøtte (Individual Placement and Support, IPS) der arbeidstilknytning vektlegges som en viktig tilfriskningsfaktor.

Oppfølgingstiltaket i Senter for jobbmestring omfatter bistand til den enkelte deltaker med sikte på å komme i eller beholde arbeid. Oppfølgingen skal skje i nært samarbeid med deltagers terapeut ved Senter for jobbmestring, og jobbspesialistene som tilbys i tiltaket skal være samlokalisert med Senter for jobbmestring. Oppfølgingen kan inneholde kartlegging, veiledning og råd til både tiltaksdeltaker og arbeidsgiver, oppfølging på arbeidsplassen også etter at tiltaksdeltaker er kommet i lønnet arbeid, bistand til å søke og skaffe arbeid, samt bistand til tilpasning og tilrettelegging av arbeid og arbeidssituasjon. Oppfølgingen som gis skal følge kvalitetskravene for IPS.

Закупочная документация

Название Объем
Konkurransegrunnlag del III.pdf 309 KB
Konkurransegrunnlag del II.pdf 411 KB
Konkurransegrunnlag del I.pdf 341 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00