Rammeavtale konsulenttjenester innen virksomhetssøk

Информация о тендерe

Does not exist in Finnish
22.02.2016 13:51 (GMT+01:00)
04.03.2016 12:00 (GMT+01:00)

Информация о покупателе

Stortingets Administrasjon Stortingets Administrasjon
Øystein Karlsen Øystein Karlsen
Karl Johansgate 22
0026 Oslo
Норвегия
971524960

Closing date has passed.

Информация о тендере

Stortingets administrasjon (heretter SA) har behov for uavhengig konsulentbistand innen søk og særlig virksomhetssøk.

Anskaffelsens formål er å inngå avtale med en leverandøruavhengig søkeekspert. Det er viktig for SA at søkeeksperten er uavhengig i forhold til potensielle leverandører når det gjelder mulige fremtidige søkeløsninger i Stortinget. SA ønsker å starte arbeidet ca. 4. april med sluttføring senest 24. juni 2016.

Det etterspørres erfaren teknologikonsulent, seniornivå, med kunnskap innenfor design og utvikling av løsninger for virksomhetssøk («Enterprise Search») og websøk. Konsulenten skal bidra i SAs arbeid med en situasjonsbeskrivelse og kvalitetsvurdering av SAs søkeløsninger samt bidra i strategisk rådgivning for framtidig valg av løsning(er). SA ønsker å benytte statistikk for analyse av dagens bruk samt undersøke brukernes opplevelser av nåværende løsninger som grunnlag for fremtidig valg. Det presiseres at eventuell bistand til konkret kravspesifikasjon for fremtidige løsninger ikke er omfattet av avtalen.

Det presiseres for øvrig at selv om det i publisert skjema er angitt at det skal gjennomføres konkurranse med forhandling, så er dette kun en rett og ikke en plikt for oppdragsgiver til å gjennomføre

Закупочная документация

Название Объем
konkurransegrunnlag søk.zip 491 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00