2015-008_Plateleser

Информация о тендерe

Open procedure
26.06.2015 12:52 (GMT+02:00)
24.08.2015 12:00 (GMT+02:00)

Информация о покупателе

Veterinærinstituttet Veterinærinstituttet
Randi Faller Randi Faller
Pb 750 Sentrum
0106 OSLO
Норвегия
970 955 623

Closing date has passed.

Информация о тендере

Veterinærinstituttet skal anskaffe en plateleser med muligheter for tilknytning av flere funksjonelle moduler. Det benyttes Åpen anbudskonkurranse etter forskriftense del I og II.

Oppdragsgivere

Veterinærinstituttet,organisasjonsnummer; 970 955 623

Postboks 750 Sentrum

0106 Oslo

Beskrivelse av virksomheten

Veterinærinstituttet (VI)Veterinærinstituttet er et biomedisinsk forskningsinstitutt med dyrehelse, fiskehelse og mattrygghet og fôrtrygghet som kjerneområder. Veterinærinstituttet skal ha en fri og uavhengig stilling i alle faglige spørsmål. Veterinærinstituttet er myndighetenes viktigste kunnskapsleverandør ved forebygging, rådgivning, oppklaring og håndtering av alvorlige smittsomme sjukdommer hos fisk og landdyr, og zoonoser. Veterinærinstituttet bistår også i forebygging og håndtering av kriser forårsaket av helseskadelige forbindelser og smittestoffer i fôr og mat. Veterinærinstituttet yter dessuten tjenester og formidler kunnskap til næring, fagpersonell og dyreeiere. Veterinærinstituttet har 320 ansatte med hovedkontor i Oslo og regionale laboratorier i Sandnes, Bergen, Trondheim, Harstad og Tromsø.

Hjemmeside: http://www.vetinst.no

Forklaring og beskrivelse til gjennomføring av konkurransen

Vi har en gammeltplateleser som vi ønsker å erstatte.Instrumentet skal brukes til måling av absorbans, fluorescens og luminescens. Det må væremuligheter for tilknytning av flere funksjonelle modulerKravspesifikasjonen Plateleser er beskrevet i del 2

Kvalifisertetilbud vil bli vurdert og rangert i henhold til oppførte tildelingskriterier som følger av konkurransegrunnlaget.Kontraktstildeling vil skje til tilbyder med det mest fordelaktige tilbud basert påtildelingskriteriene.

Det er bevilgetNOK 800 000eks mva til denne anskaffelsen. Vi er derfor interessert i gode løsninger på hvordan vi kan tilfredstille våreminimumskrav og ønsker de nærmeste årene. Tilbud som medfører kostnader på mer ennNOk 800 000 i 2015 kan bli avvist.

ALL kommunikasjon mellom Tilbyder og Oppdragsgiver skal rettes til Oppdragsgivers kontaktperson via "Spørsmål og svar"-funksjonen i vår elektroniske anbudsløsning.

Alle spørsmål og svar vil bli gjort tilgjengelig for samtlige tilbydere, i anonymisert form.

Henvendelser mottatt senere enn frist for spørsmål vil ikke bli besvart.

Frist for spørsmål: 18.08.2015

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00