KJØP AV VASKERITJENESTER 2015-2019 TIL ALSTAHAUG KOMMUNE

Информация о тендерe

Open procedure
23.07.2015 11:19 (GMT+02:00)

Информация о покупателе

Alstahaug kommune Alstahaug kommune
Inga-Marie Lund Inga-Marie Lund
Rådhuset
8805 Sandnessjøen
Норвегия
938712441

Информация о тендере

Alstahaug kommune inviterer interesserte leverandører til å gi tilbud på kjøp av vaskeritjenester til Pleie- og omsorgstjenesten i kommunen. Dette vil si henting, vasking og levering av alle typer tekstiler, til Alstahaug Sykehjem (3 avdelinger) med adresse Åsgata 13-15, samt til avdeling Zahlgården med adresse Håreksgate 18. Med tekstiler menes flattøy, personaltøy, tøy til beboere, duker, gardiner, matter og mopper.

Pr. i dag eier Pleie- og omsorgstjenesten alle tekstiler som omfattes av flattøy og personaltøy. Imidlertid ønsker Alstahaug kommune å gå over til å kjøpe leievask av tøyet. Det vil si at kommunen vil leie nevnte tøy og kjøpe vask av dette.

Duker og gardiner skal eies av institusjonene. Beboere eier sitt eget tøy.

Oppdragsgiver ber i tilbudet redegjort for overtagelse av eksisterende flattøy og personaltøy som i dag eies av kommunen.

Tjenesten for avhenting/levering av tøy skal utføres 5 dager i uken. Alle leveransepunkter ligger sentralt i Sandnessjøen sentrum.

Закупочная документация

Название Объем
anskaffelse%20vaskeritjenester.pdf 1,54 MB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00