Kontrakt om skoleledelse i forbindelse med folkeskolereformen.

Информация о тендерe

Award of a contract without prior publication of a contract notice in the Official Journal of the European Union
21.04.2015 10:31 (GMT+02:00)

Информация о покупателе

Undervisningsministeriet Undervisningsministeriet
Cammy Wong Specialkonsulent Cammy Wong
Frederiksholms Kanal 21
1220 København K
Дания

Assignment text

Kontrakten omhandler et forsøgs- og udviklingsprojekt om iværksættelse af et udviklende forskningsprojekt med fokus på skoleledelse. Forskningsprojektet er unikt, idet der er fokus på at følge skoleledelsernes virke i forbindelse med den nye folkeskolereform, og derved ikke er gennemført før.

Nærværende kontrakt indeholder metoder og redskaber, der ikke er benyttet før inden for følgende områder:

— Særlige indeks med henblik på at følge skoleledelsens udvikling over tid frem til starten af 2019. Der sker ud fra eksplorative faktoranalyser samt analyser af, hvorvidt de unikke data er beskrivende sigende i forhold til målgruppen af skoleledere, og derved kan danne grundlag for at følge udviklingen inden for centrale emner om skoleledelse, fx faglig ledelse og forandringsledelse.

— Særligt evalueringsdesign, der sammenkobler nyere forskningen inden for implementeringsforskningen og den såkaldte implementation science i et samlet forandringsteori for skoleledelsens betydning for implementering af folkeskolereformens intentioner. Det giver et grundlag for at udvikle og undersøge teorier/hypoteser om, hvorledes reformens betydning for elevernes læring og trivsel skyldes, at intentionerne i reformen ikke holder eller om de skyldes implementeringspraksis i stat, kommuner og skoler.

Der indgås kontrakt med en leverandør, der har en særlig kapacitet og viden om implementeringsforskning og forskning om skoleledelse. Leverandøren har tidligere foretaget en række undersøgelser af skoleledelse i folkeskolerne og har stor kapacitet af medarbejdere med særlig viden inden for skoleledelsesfeltet.

Der er en væsentlig medfinansiering fra de deltagende kontraktparter. Medfinansieringen sker særligt ved, at leverandøren afsætter ressourcer til udarbejdelse af en række forskningsartikler, der skal sikre at forskningsresultaterne publiceres internationalt, herunder sikring at forskningsresultaterne kan bygge på ekstern reviewing, hvilket understøtter at resulter fra projektet bliver bredt accepteret i forskningsfeltet. Alle resultater fra projektet offentliggøres på Undervisningsministeriets og leverandørens hjemmesider.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00