Analyser av antatte konsekvenser, kostnader og nyttegevinster av HMS-krav og -tiltak i petroleumsvirksomheten

Информация о тендерe

Open procedure
27.11.2014 9:36 (GMT+01:00)

Информация о покупателе

Arbeids- og sosialdepartementet Arbeids- og sosialdepartementet
Pb 8019 Dep
0030 Oslo
Норвегия

Assignment text

Helse, miljø og sikkerhetsbegrepet i petroleumsvirksomheten favner vidt, er forankret i flere lover og dekker hensynet til mennesker, miljø og økonomiske verdier. Regelverk- og tilsynsansvar for HMS i petroleumsvirksomheten er fordelt på flere departementer og underliggende etater. Det er over tid utviklet et HMS-regelverk som stiller strenge krav til sikkerhet og styring av risiko og som blir fulgt opp av et omfattende tilsyn. Prinsipper om helhetlig styring og kontinuerlig forbedring er svært viktige i HMS-arbeidet.

Formålet med prosjektet er å få veiledende faglige innspill og vurderinger til hvordan myndighetene kan gjennomføre hensiktsmessige analyser av antatte konsekvenser, kostnader og nyttegevinster ved innføring av ulike HMS-krav og -tiltak i petroleumsvirksomheten. Prosjektet skal komme med betraktninger og gi råd om hvilken metode/analyse som er mest hensiktsmessig i denne sektoren, herunder samfunnsøkonomiske analyser. Videre skal det gis vurderinger av hvilke konkrete faktorer som bør inngå i slike analyser, både på kostnad- og nyttesiden. Det er ønskelig at løsningsforslaget også viser gjennom konkrete eksempler hvordan slike analyser kan gjennomføres. Storulykkeperspektivet er særlig sentralt her, men prosjektet skal også dekke de andre sidene av risikobildet/HMS-kravenes virkeområde.



Kontraktstildeling
Tittel: Analyser av antatte konsekvenser, kostnader og nyttegevinster av HMS-krav og -tiltak i petroleumsvirksomheten
Dato for kontraktstildeling: 18-11-2014
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
DNV GL, Veritasveien 1 , 1322 Høvik, NO.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00