Anskaffelse og vedlikehold/support av avstemmingsverktøy

Информация о тендерe

Negotiated procedure
29.05.2014 4:06 (GMT+02:00)

Информация о покупателе

Arbeids- og velferdsdirektoratet, Økonomiavdelingen, Anskaffelsesseksjonen Arbeids- og velferdsdirektoratet, Økonomiavdelingen, Anskaffelsesseksjonen
John Arne Hansen John Arne Hansen
Postboks 5, St Olavs plass
0130 OSLO
Норвегия
889640782

Информация о тендере

Oppdragsgiver skal anskaffe avstemmingsverktøy.

Konkurransen omhandler anskaffelse og forvaltning av et IT-verktøy for avstemming. Med forvaltning menes tjenester relatert til vedlikehold/support og utvikling.

Formålet med avstemmingsverktøyet er å effektivisere etatens arbeidsoppgaver i forbindelse med matching/registrering av innbetalinger og avstemming av bank på inn- eller utbetalt fra etatens bankkonti.

Hensikten med IT-verktøyet er i tillegg å kunne koble innbetalinger mot ulike saker i reskontro på en effektiv måte, ved å nyttiggjøre seg av informasjon fra kontofører (bank), innkrevingsreskontro, trekklister og historiske data lagret i IT-verktøyet, samt å foreta de nødvendige bankavstemminger og registrering av hovedbokstransaksjoner.

Закупочная документация

Название Объем
Kvalifikasjonsgrunnlag 23052014 pdf.pdf 326 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00