Bistand til anskaffelse av ambassadebygg i Yangon

Информация о тендерe

23.05.2014 19:49 (GMT+02:00)

Информация о покупателе

Utenriksdepartementet Utenriksdepartementet
Petter Engebretsen Petter Engebretsen
Postboks 8114 Dep.
0032 Oslo
Норвегия
972417920

Assignment text

Utenriksdepartementet skal anskaffe nye lokaler for et nordisk ambassadebygg i Yangon, Myanmar. Arealbehovet er definert til ca 1.000 m2 , med behov for en viss fleksibilitet i arealet. Anskaffelsen er tenkt delt i tre faser, hvorav det inngås avtale for hver fase. Fase 1 og 2 anses å ha nær sammenheng, mens fase 3 kan inngås uavhengig av fase 1 og 2. Fase 3 er derfor ikke omfattet av denne kontraktstildelingen.

Fase 1: består av en analyse og mulighetsstudie av eiendomsmarkedet i Yangon, samt koordinasjon opp mot eksisterende næringsaktører i Myanmar. Det er viktig med erfaring og nettverk fra eiendomsrådgivning i Myanmar og tilsvarende lokasjoner, og UD har behov for å samarbeide med noen som har konkret erfaring fra Myanmar. På bakgrunn av definerte kriterier ønsker UD en «shortlist» på mulige leieobjekter. «Shortlisten» skal bare inneholde objekter med seriøse utleiere som er bakgrunnssjekket med tanke på straffbare forhold og mulig korrupsjon. UD vil ut fra listen velge leieobjekt.

Fase 2: inngåelse av leiekontrakt. Kontraktsforhandlinger og avklaringer mot utleier og lokale myndigheter.



Kontraktstildeling
Tittel: Yangon
Dato for kontraktstildeling: 01-06-2014
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
CBRE, Dronning Mauds Gate 10, Oslo, NO, Nettadresse (URL): http://www.cbre.com.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00