Formular løsning til ATP

Информация о тендерe

02 - Уведомление контракта
Open procedure
01.05.2014 12:51 (GMT+02:00)
12.06.2014 13:00 (GMT+02:00)
30.05.2014 13:00 (GMT+02:00)
Нет

Информация о покупателе

ATP ATP
Morten Bitsch Morten Bitsch
Kongens Vænge 8
3400 Hillerød
Дания
13496803

Closing date has passed.

Информация о тендере

Udbetaling Danmark skal i forbindelse med overholdelse af Lov om obligatorisk selvbetjening digitalisere blanketter (herefter kaldet Formularer) til borgerne på ydelsesområderne Boligstøtte, Familieydelser og Barseldagpenge. På den baggrund konkurrenceudsætter ATP digitaliseringen af disse Formularer.

Ud over de kendte områder som ønskes digitaliseret ved hjælp af en Formularløsning, ønsker ATP også at udbyde en ramme for Formularer, idet det er sandsynligt, at der løbende viser sig et behov for flere Formularer hen over de næste år. Rammen skal kunne anvendes til at digitalisere blanketter på alle ordninger og ydelsesområder i ATP koncernen. Derudover skal rammen også kunne anvendes til at digitalisere virksomhedsrettede blanketter, som efterfølgende skal integreres på virk.dk i overensstemmelse med den designmanual, som gælder for løsninger på virk.dk. Det kan også blive aktuelt at digitalisere andre typer af blanketter, som f.eks. blanketter til myndigheder og blanketter til internt brug.

Tidsrammen for den Formularløsning som anskaffes, forventes at være i perioden indtil de enkelte ydelsesområder i Udbetaling Danmark har været konkurrenceudsat, og løsningerne er implementeret. Da Formularerne er en midlertidig løsning indtil it-systemerne på de enkelte ydelsesområder er implementeret, ønsker ATP at holde omkostninger til digitaliseringen af blanketterne på et minimum.  Se evt. tidsplan for konkurrenceudsættelsen på ATP´s hjemmeside om udbud i Udbetaling Danmark: http://www.atp.dk/X5/wps/wcm/connect/atp/udbud/atp_it_udbud/om_konkurrenceudsaettelsen/tidsplan

Закупочная документация

Название Объем
OBS - Udbudsmateriale.zip 4,46 MB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00