Ny Internetplatform for Visitnorway.

Информация о тендерe

Negotiated procedure
23.04.2014 11:23 (GMT+02:00)
21.05.2014 12:00 (GMT+02:00)

Информация о покупателе

Innovasjon Norge Innovasjon Norge
Hans Petter Aalmo Hans Petter Aalmo
Akersgata 13
0158 Oslo
Норвегия
986399445

Closing date has passed.

Информация о тендере

Den prisbelønte nettsiden visitnorway.com er Norges største reiselivsportal og den viktigste kanal i markedsføringen av Norge som ferieland.

Visitnorway.com finnes i 14 språkutgaver som dekker følgende markeder: Norge, Sverige, Danmark, Storbritannia, Nederland, Tyskland, Frankrike, Spania, Italia, Polen, Russland, USA, Brasil, Japan, Kina , Hong Kong, Taiwan, Sør Korea og India

På Visitnorway.com skal turistene finne dekkende informasjon fra hele Norge. Portalen skal gjøre det enkelt å utforske Norge som reisemål, søke etter produkter, destinasjoner og bestille feriereiser til Norge.

Innholdet på VisitNorway har høy troverdighet og gode besøkstall. Vi jobber konstant med videreutvikling av sidene. Det er utviklet applikasjoner for iPhone og Android, og nettsiden er tilpasset mobil visning med responsiv design.

Innovasjon Norge planlegger nå å flytte fokus og ressurser fra teknisk utvikling, drift og vedlikehold til innhold og markedsføringsaktiviteter på Visitnorway.com.

Innovasjon Norge vil derfor endre teknisk plattform fra en tilpasset backend til en standard Destination Management System eller et Content Management System - spesielt designet for reiselivsbransjen. Alle integrasjoner, drift, videreutvikling og hosting vil bli omfattet av dette anbudet. Programvaren og tilhørende data skal ligge som en “Software as a Service“ og distribueres over hele verden via Content Delivery Networks eller lignende- for rask brukertilgang.

Innovasjon Norge vil fremheve viktigheten av at alle retningslinjer rundt personvern og datasikkerhet blir fulgt i alle markeder Visitnorway.com opererer. Det vil derfor være en forutsetning for inngåelse av en avtale, og i løpet av kontraktsperioden , at leverandøren og deres underleverandørers leveranse er i overensstemmelse med gjeldende norsk- og EU databeskyttelses- og personvern regler og forskrifter - og eventuelt de aktuelle databeskyttelses og personvern regler og regulering i andre markeder Innovasjon Norge fremmer sine aktiviteter gjennom Visitnorway.com.

Innovasjon Norge skal, i løpet av forhandlingsfasen og etter å ha signert en kontrakt, ha tilgang til alle deler av leverandørenes systemer for til enhver tid å kontrollere at alle retningslinjer innen personvern og datasikkerhet blir fulgt. Brudd på regler knyttet til personvern og datasikkerhet vil bli betraktet som et vesentlig kontraktsbrudd som gir Innovasjon Norge rett til å avslutte pågående forhandlinger eller avslutte kontraktsforholdet med umiddelbar virkning.

Vedlagt følger kvalifikasjonsgrunnlag for konkurranse med forhandling i 2 trinn etter forskriftens del I og del III (for anskaffelser med verdi over EØS-terskelverdi).

Закупочная документация

Название Объем
Pre-Qualification Platform for Visitnorway-11.04(3).pdf 758 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00