Høring - udbud på levering af dagligvarer til visiterede borgere

Информация о тендерe

08.04.2014 14:33 (GMT+02:00)
24.04.2014 12:00 (GMT+02:00)

Информация о покупателе

Vejen Kommune Vejen Kommune
Line Bøggild Mikkelsen Line Bøggild Mikkelsen
Rådhuspassagen 3
6600 Vejen
Дания
29189838

Closing date has passed.

Информация о тендере

Høringen vedrører foreløbig kravspecifikation samt tilbudsliste i forbindelse med levering af dagligvarer til visiterede borgere i Vejen Kommuner.

For at sikre, at der ikke udelukkes gode tilbud på grund af uhensigtsmæssige krav, er det besluttet at lave en skriftlig høring af de udarbejdede krav. Kommunen ønsker at det kommende udbud i så høj grad som muligt afspejler forholdene i markedet. Det er derfor valgt, at der bliver offentliggjort et foreløbigt materiale, som oplæg til et skriftligt høringssvar fra markedets parter. Denne forudgående proces vil forhåbentlig resultere i dels et udbudsmateriale, der matcher markedssituationen, dels en bedre udbudsproces og slutteligt en bedre forventningsafstemning i forhold til det kommende samarbejde. 
 
 Vejen Kommune indbyder derfor alle potentielle tilbudsgivere til at gennemgå materialet og afgive skriftligt høringssvar, hvor der forhåbentlig kommenteres på fundne uhensigtsmæssigheder, forslag til ændringer og eventuelle ønsker om præcisering.

Sidste frist for fremsendelse af skriftligt høringssvar er torsdag d. 24. april 2014 kl. 12.00. Høringssvaret skal uploades i fanen "Kommunikation".

Закупочная документация

Название Объем
Kravspecifikation samt tilbudsliste vedr. udbud på levering af dagligvarer til visiterede borgere 33 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00