Utvikling av lukkede tjenester og infrastruktur

Информация о тендерe

Negotiated procedure
05.04.2014 4:08 (GMT+02:00)

Информация о покупателе

Kystverket Kystverket
Per Erik Juvkam Per Erik Juvkam
Postboks 1502
6025 Ålesund
Норвегия
874783242

Информация о тендере

Anskaffelsen skal gi BarentsWatch tilgang på ressurser for utvikling av lukkede tjenester og infrastruktur som understøtter lukkede tjenester. Anskaffelsen vil ta utgangspunkt i de operative etatenes behov for sporingstjenester, seilasinformasjon og analysetjenester på disse.

Leveransen skal baseres på smidig utviklingsmetodikk der krav til løsning tas frem i samarbeide mellom BarentsWatch, Leverandør og Brukere. Leverandøren vil få en sentral rolle i utvikling av tjenester og infrastruktur. Det er derfor ønskelig med et fast team knyttet til utviklingsprosessen over tid. Leveransen vil over tid inneholde infrastrukturelementer som Etatsnettverk, Sikkerhetsløsninger, Tjenestebuss. I tillegg til konkrete tjenester for brukere av løsningen som realiseres på infrastruktur. Infrastruktur skal tilgjengeliggjøres for andre tjenesteutviklingsprosjekter når den er moden nok.

Leverandøren vil være sentral i hele utviklingsprosessen fra ide, planlegging og utvikling til forvaltning av løsningen. Når løsningen er moden for det vil Leverandøren bistå i å utarbeide dokumentasjon for å overføre forvaltning av løsning til tredjepart.

Закупочная документация

Название Объем
2014-1170 Kvalifikasjonsgrunnlag.docx 185 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00