Etablering af byggegrube ved Rødbyhavn til brug for opførelse af pumpestation

Информация о тендерe

Restricted procedure
15.04.2014 9:52 (GMT+02:00)
20.02.2014 14:00 (GMT+01:00)

Информация о покупателе

FEMERN BÆLT A/S // CVR:28986564 FEMERN BÆLT A/S // CVR:28986564
Carsten Faber Henriksen Carsten Faber Henriksen
Vester Søgade 10, 2
1601 København V
Дания

Closing date has passed.

Assignment text

Per Aarsleff på pumpende Femern-opgave

Per Aarsleff har vundet udbuddet for Femern med at grave den 286 m2 store og godt syv meter dybe byggegrube til fundamentet for Strandholm Pumpestation

14-04-2014

Endnu et anlægsarbejde, der skal forberede området ved Rødbyhavn til den kommende Femern tunnel, sættes i gang lige efter påske. Entreprenørkoncernen Per Aarsleff har netop vundet udbuddet for Femern med at etablere gruben til den nye Strandholm Pumpestation.

- Vi har i udbuddet lagt vægt på at finde en entreprenør, der kan udføre arbejdet på den bedste måde i forhold til miljøledelse, kvalitet og arbejdsplan, fordi byggegruben er specialistarbejde, siger kontraktdirektør Henrik Christensen, Femern.

Omfattende arbejde efter påske
Den nye pumpestation skal opføres for at sikre afvanding af de lavtliggende områder ved Rødbyhavn, fordi Femern skal anlægge tunnelelementfabrik på det areal, hvor den gamle pumpestation ligger. Byggegruben skal være 13 gange 22 meter bred og seks-syv meter dyb. Der skal rammes lange spuns og stålprofiler ned rundt om hele byggegruben, inden der graves – for at holde jord og vand ude og for at ramme byggegruben ind. Arbejdet skal igangsættes efter påske og være færdigt omkring sommerferien.

- Per Aarsleff har i deres tilbud beskrevet, hvordan de vil håndtere opgaven i forhold til miljøledelse, kvalitet og arbejdets udførelse, og det er disse metoder, vi er meget tilfredse med. Nu skal de så aflevere deres endelige og detaljerede planlægning inden for de tre felter inden arbejdets opstart, så vi kan godkende dem. Og så skal de gå i gang med selve arbejdet i uge 18, siger Henrik Christensen.

Femern har som erklæret mål at indføje sociale klausuler i alle kontrakter, hvor det giver mening. Derfor er der selvfølgelig også et krav om lærlinge på opgaven med byggegruben. Og Per Aarsleff skal aflevere en elevplan.

Закупочная документация

Название Объем
Tro og love skabelon.docx 61 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00