Totalrådgivning i forbindelse med ombygning og nybygning af ny daginstitution i Brønderslev

Информация о тендерe

Restricted procedure
11.06.2013 10:32 (GMT+02:00)
25.06.2013 12:00 (GMT+02:00)

Информация о покупателе

Brønderslev kommune Brønderslev kommune
Palle Martinsen Palle Martinsen
Ny Rådhusplads 1
9700 Brønderslev
Дания

Closing date has passed.

Информация о тендере

I medfør af lovbekendtgørelse nr. 1410 af 7. december 2007 om indhentning af tilbud på visse offentlige kontrakter (tilbudsloven) § 15 a - d annonceres følgende:

Brønderslev Kommune opfordrer hermed til at ansøge om prækvalifikation i begrænset annoncering på totalrådgivning i forbindelse med ombygning og nybygning af daginstitution i Brønderslev.

Brønderslev kommune har besluttet at etablere en ny daginstitution til 120 børn, beliggende Nordens Allé 65 i Brønderslev, hvor en eksisterende bygning renoveres til børnehave med udbygning af ca. 360 m2 med tilhørende aktivitetsrum. Udearealet og området nyindrettes til brug for børnehavebørn.

Annonceringsmaterialet vil bestå af et programoplæg med tilhørende eksisterende tegninger til brug for afgivelse af tilbud samt udarbejdelse af idégrundlag. Den eksisterende bygning forventes opgraderet til gældende BR 10 energikrav, og den nye bygning skal opføres svarende til min. 2015 niveau.

Totalrådgivningen (arkitekt-/ og ingeniørydelse) vil omfatte ydelse fra idégrundlag til og med gennemførelse og afholdelse af licitation. Ydelser vil være baseret på Danske Ark/Fri’ ydelsesbeskrivelse i faserne 1. 2. og 3, der vil være nærmere defineret i annonceringsmaterialet, dog skal her nævnes bygherrerådgivning, byggeledelse og fagtilsyn ikke vil indgå i Totalrådgivningen.

Tidsplan:

Annonceringsmaterialet forventes udsendt til de prækvalificerede den 5. august 2013 med frist for tilbudsaflevering den 30. august 2013.

Kontraktens startdato forventes medio september.

Byggeriet forventes påbegyndt februar 2014 med ibrugtagning januar 2015.

Frist for modtagelse af og krav til prækvalifikationsansøgning:

Der er frist for modtagelse af prækvalifikationsansøgning den 25. juni 2013

kl. 12.00. Ansøgningen bedes sendes elektronisk til kontaktpersonen på kontaktpersonens e-mailadresse.

Ansøger skal sammen med en ansøgning om prækvalifikation fremsende de oplysninger, der fremgår af punktet "udvælgelseskriterier". Ved afgivelse af de krævede oplysninger, SKAL bilag 1-6 benyttes. Bilagene er vedhæftet annoncen på udbud.dk. Bilag 5 skal dog alene udfyldes og medsendes, hvis ansøgeren agter at benytte underleverandører i forbindelse med opgavens udførelse. Bilag 6 skal alene udfyldes og medsendes, såfremt ansøgeren ønsker at basere sig på andre økonomiske enheders økonomiske eller tekniske kapacitet. Såfremt oplysningerne, der er anført i pkt. 1-4 under udvælgelseskriterier, ikke fremsendes sammen med ansøgningen om prækvalifikation, vil den pågældende ansøgning ikke blive taget i betragtning til prækvalifikation.

Ansøgningen må maksimalt fylde 4 A4-sider eksklusiv bilag.

Spørgsmål:

Spørgsmål vedrørende opgaven og prækvalifikationen kan rettes til kontaktpersonen. Spørgsmål skal være modtaget pr. e-mail senest den 20. juni 2013.

Øvrige oplysninger:

Der betales ikke tilbudsvederlag.

Закупочная документация

Название Объем
Bilag 1-6 til brug for anmodning om prækvalifikation.docx 90 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00