Videreutdanning på masternivå for kommunen som barnehagemyndighet

Информация о тендерe

02 - Уведомление контракта
Open procedure
29.05.2013 11:05 (GMT+02:00)
21.06.2013 12:00 (GMT+02:00)
Нет

Информация о покупателе

Utdanningsdirektoratet Utdanningsdirektoratet
Mads Aure Mads Aure
Schweigaardsgate 15b
0135 OSLO
Норвегия
970018131

Closing date has passed.

Информация о тендере

Utdanningsdirektoratet skal utvikle og igangsette et videreutdanningstilbud på masternivå for kommunen som barnehagemyndigheten (heretter bare kalt barnehagemyndigheten).

I Stortingsmelding nr. 41 (2008-2009) Kvalitet i barnehagen, satte Kunnskapsdepartementet klare mål for barnehagesektoren; sikre likeverdig og høy kvalitet i alle barnehager, styrke barnehagen som læringsarena og at alle barn skal få delta aktivt i et inkluderende fellesskap. Departementet påpeker at tilstrekkelig kompetanse i forvaltningen er en nøkkelfaktor for å nå og opprettholde de nasjonale målene for barnehagesektoren, samt møte framtidige utfordringer i barnehagesektoren.

Barnehagemyndighetens praksis må preges av god barnehagefaglig kompetanse, kjennskap til barnehageloven og opplæringsloven med tilhørende forskrifter, kunnskap om kommunens rolle

og ansvar i forhold til ulike aktører på barnehageområdet, god kompetanse knyttet til forvaltning, økonomi, juss og samarbeid med andre etater/kommuner.

 

Videreutdanningstilbudet skal bidra til å styrke og utvikle kommunen som barnehagemyndighet. Videreutdanningen skal tilbys ansatte i kommunene som har arbeidsoppgaver knyttet til myndighetsoppgaver for barnehager, som for eksempel veiledning, godkjenning, tilsyn, opptak og finansiering. Innholdet i studiet må derfor spenne over ulike fagområder knyttet til barnehagefeltet.

 

Закупочная документация

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00