Levering af 12kV/24kV mellemspændingsanlæg-koblingsanlæg

Информация о тендерe

05 - Уведомление контракта - Утилиты
Negotiated procedure
12.03.2013 9:51 (GMT+01:00)
03.04.2013 12:00 (GMT+02:00)
03.04.2013 11:50 (GMT+02:00)

Информация о покупателе

HEF - Himmerlands Elforsyning HEF - Himmerlands Elforsyning
Louise Vinter Peter Leth Bertelsen
Over Bækken 6
9000 Aalborg
Дания
34852111

Closing date has passed.

Информация о тендере

I dette udbud ønsker Ordregiver at indhente tilbud vedrørende indkøb af 12kV/24kV mellemspændingsanlægkoblingsanlæg.

Indkøbet udbydes som en eksklusiv rammeaftale uden garanterede mængder forstået på den måde, at ordregiver i kontraktperioden vil købe alle de af kontrakten omfattede anlæg hos den vindende tilbudsgiver,forudsat at denne leverer i overensstemmelse med kontraktens bestemmelser. Ordregiver estimerer, at det årlige forbrug på rammeaftalen vil være på ca. 5 mio. kr.

Rammeaftalen løber til udgangen af 2014 med mulighed for forlængelse frem til udgangen af 2015, såfremt ordregiver beslutter dette.

Udbuddet gennemføres som begrænset udbud med efterfølgende forhandling.

Anmodningen om at afgive tilbud og deltage i forhandlingen skal indeholde samtlige af de i pkt. III.2.1, III.2.2 og III.2.3 angivne oplysninger, erklæringer mv. for at komme i betragtning som deltager i forhandlingsproceduren.

Ansøgerne skal opfylde de i pkt. III.2.2 og III.2.3 angivne minimumskrav til den økonomiske og tekniske formåen for at komme i betragtning.
Det bemærkes at ansøger SKAL anvende de anførte skabeloner i forhold til afgivelse af oplysninger og dokumentation i relation til pkt. III.2.1, III.2.2 og III.2.3. Skabelonerne er under fanen dokumenter. En ansøger kan basere sig på andres økonomiske og finansielle og/eller tekniske kapacitet, jf. forsyningsvirksomhedsdirektivets artikel 54, stk. 5 og stk. 6, uanset den juridiske karakter af forbindelserne mellem ansøgeren og disse andre økonomiske aktører. Ansøger skal i prækvalifikationsanmodningen i givet fald godtgøre, at ansøger er berettiget til at disponere over de nødvendige ressourcer, fx. ved at fremlægge dokumentation for andres forpligtelser i så henseende. Til brug for godtgørelse af disse oplysninger SKAL ansøger benytte skabelon 6. En ansøger kan således eksempelvis basere sig på andres tekniske kapacitet.

I så fald skal ansøgeren fremlægge dokumentation fra de andre indeholdende et tilsagn om, at de andre vil og skal stille de pågældende tekniske ressourcer til rådighed for ansøgeren. (Dette skal ske ved udfyldelse af skabelon 6).  Endvidere skal ansøgeren i så fald fremlægge samme type af informationer om andres tekniske kapacitet, som ansøgeren skal fremlægge vedrørende egen tekniske kapacitet. Dette skal ske ved udfyldelse af de relevante skabeloner hertil. Hver ansøger kan alene indsende én ansøgning. Såfremt samme juridiske enhed er en del af flere ansøgere, fx. selv indgiver egen ansøgning, men samtidig indgår som deltager i et konsortium, der ansøger, skal ansøgerne sikre, at samme juridiske enheds deltagelse ikke medfører mulighed for gensidigt at påvirke indholdet af de forskellige tilbudsgivers tilbud.

Alene 5 ansøgere vil få mulighed for at afgive tilbud og indgå i forhandlingerne.

Ordregiver vil prækvalificere 5 deltagere, der gennem den fremlagte dokumentation har sandsynliggjort, at de har den økonomiske og tekniske ballast til at løfte opgaven. Såfremt der findes flere end 5 ansøgere, som opfylder dette, vil udvælgelsen af de 5 prækvalificerede ske på baggrund af de under pkt. II.2.3 efterspurgte oplysninger. Ordregiver vil i givet fald udvælge ansøgeren på baggrund af de for kontraktens opfyldelse største og mest relevante referencer, jf. pkt. III.2.3. I denne vurdering tillægges referencer vedrørende leverancer af Mellemspændings-koblingsanlæg større vægt end referencer vedrørende levering lignende materiel. Sekundært tillægges referencer angående leverancer til forsyningsvirksomheder større vægt end leverancer til andre typer af kunder.

De 5 bedst egnede ansøgere opfordres til at afgive et tilbud. Efter modtagelsen af forhandlingstilbud vil

Ordregiver indkalde tilbudsgivere til forhandling vedrørende det pågældende tilbud. Under forhandlingen

vil Ordregiver spørge ind til det afgivne forhandlingstilbud og give tilbudsgiveren oplysning om sit syn på

forhandlingstilbuddets styrker og svagheder baseret på Ordregivers kendskab til markedet samt ydelsens

omfang. På baggrund af forhandlingen, vil tilbudsgiverne få mulighed for at afgive et endeligt tilbud. Det

endelige tilbud vil indgå i tilbudsvurderingen.

Закупочная документация

Название Объем
Skabelon 1.pdf 33 KB
Skabelon 2.pdf 40 KB
Skabelon 3.pdf 49 KB
Skabelon 4.pdf 36 KB
Skabelon 5.pdf 34 KB
Skabelon 6.pdf 74 KB
Skabelon 7.pdf 35 KB
Skabelon 1.docx 18 KB
Skabelon 2.docx 20 KB
Skabelon 3.docx 18 KB
Skabelon 4.docx 19 KB
Skabelon 5.docx 18 KB
Skabelon 6.docx 21 KB
Skabelon 7.docx 19 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00