Langsiktige konsekvenser for sammenslåtte kommuner

Информация о тендерe

19.02.2013 15:22 (GMT+01:00)
13.03.2013 12:00 (GMT+01:00)

Информация о покупателе

Kommunal- og regionaldepartementet Kommunal- og regionaldepartementet
Stein Ove Pettersen Stein Ove Pettersen
Kommunalavdelingen, Akersgata 59, Pb 8112 Dep,
0032 OSLO
Норвегия

Closing date has passed.

Информация о тендере

Oppdragsgiver ønsker at det gjennomføres en avgrenset deskriptiv utredning som kan gi et bilde av utviklingen i befolkningsstrukturen og lokaliseringen av kommunale tjenester etter kommunesammenslåingene som ble gjennomført i perioden 1988-2002. I utgangspunktet anser oppdragsgiver at en slik analyse kan gjennomføres ved hjelp av offentlig tilgjengelig data, som statistikk og årsrapporter, men oppdragsgiver er åpen for andre metoder som kan gjennomføres innenfor oppdragets ramme.

For å etablere et sammenligningsgrunnlag ønsker oppdragsgiver at det gjennomføres en tilsvarende kartlegging også i et sett kommuner som er sammenlignbare med de sammenslåtte kommunene. Ved hjelp av en slik kontrollgruppe vil det kunne være mulig å få indikasjoner på om eventuelle utviklingstrekk har vært spesielle i sammenslåtte kommuner.

Et slikt oppdrag tar ikke sikte på å kartlegge årsakene bak eventuelle funn. Utredningen skal leveres i form av en rapport.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden http://www.doffin.no/Search/Search_Switch.aspx?ID=284050.

Закупочная документация

Название Объем
Standardavtalen_m_bilag_-_doffin_-_endelig.docx 75 KB
Konkurransegrunnlag_doffin_-_endelig.docx 58 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00