Abeidsrettet tiltak - Avklaring

Информация о тендерe

Negotiated procedure
18.09.2012 9:28 (GMT+02:00)
15.10.2012 12:00 (GMT+02:00)
15.10.2012 0:00 (GMT+02:00)

Информация о покупателе

NAV Buskerud NAV Buskerud
Håvard Haakonsen Håvard Haakonsen
Postboks 1583,
3007 Drammen
Норвегия

Closing date has passed.

Информация о тендере

NAV Buskerud skal anskaffe tjenesten Avklaring, som følge av at nåværende rammeavtaler for tilsvarende tjenester utløper.

NAV Buskerud forbeholder seg å inngå rammeavtale med en leverandør for alle regionene i fylket, eller alternativt inngå rammeavtaler med flere leverandører som hver dekker sin del av fylket etter inndelingen av NAV-regioner i Buskerud.

Formålet med tjenesten er å utvikle hensiktsmessige, individuelle mål og handlingsplaner i forhold til yrke og arbeid for den enkelte henviste bruker. Med utgangspunkt i NAVs bestilling skal tjenesten bidra til systematisk kartlegging og vurdering av den enkeltes arbeidsevne og eventuelle ytterligere behov for bistand for å komme inn på arbeidsmarkedet, eller beholde arbeidet. Avklaring skal gi deltakerne innsikt i sine muligheter på arbeidsmarkedet, og styrke ressurser og ferdigheter i forhold til dette.

Aktuelle deltakere er personer med og uten arbeidsforhold som har behov for en mer omfattende avklaringsbistand enn den Arbeids- og velferdsetaten kan tilby.

Tjenesten skal være tilgjengelig som målrettet tiltak i NAVs arbeid med arbeidssøkere, og parallelt som særskilt tilpasset tiltak under ordningen Raskere tilbake.

Avklaring er et individuelt tiltak, og forutsetter individuelt tilrettelagt gjennomføring der leverandørens innsatsramme for hver bruker i gjennomsnitt skal utgjøre 10 timer pr uke i tillegg til brukers egenaktivitet. Individuell avklaring kan vare i inntil 4 uker. Ved særlige behov, og etter en nærmere vurdering, kan tiltaket forlengelse med inntil ytterligere 4 uker, pluss eventuelt 4 uker. Deler av gjennomføringsperioden kan når det er formålstjenlig, bestå av korttids arbeidsutprøving i ordinært arbeidsliv, organisert og nært fulgt opp av leverandøren.

NAV Buskerud ønsker også knyttet til samme rammeavtale mulighet for en alternativ, heltids gruppegjennomføring for 8 samtidige deltagere, 30 timer pr uke i 4 uker.

Leverandørens tilbud må spesifisere hvilke regioner tilbudet gjelder, og hvilke kapasitet som kan tilbys på hvert av gjennomføringsstedene.

Det vises ellers til kravspesifikasjonen og tildelingskriteriene angitt i konkurransegrunnlaget.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden http://www.doffin.no/Search/Search_Switch.aspx?ID=268053.

Закупочная документация

Название Объем
NAV-Refusjonskravskjema.doc 42 KB
NAV-Budsjettskjema.doc 72 KB
KG_Del_2_NAVBU_AVKLARING.doc 140 KB
KG_Del_1_NAVBU_AVKLARING.doc 165 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00