Anskaffelse BMS verktøy for virksomhetstyring

Информация о тендерe

Open procedure
31.05.2012 14:07 (GMT+02:00)
18.06.2012 15:00 (GMT+02:00)

Информация о покупателе

Eidsberg Kommune, Innkjøpssamarbeidet Indre Østfold Eidsberg Kommune, Innkjøpssamarbeidet Indre Østfold
Astrid Stranda Hoff Astrid Stranda Hoff
Ordfører Voldensv. 1,
1850 Mysen
Норвегия

Closing date has passed.

Информация о тендере

Oppdragsgiver skal anskaffe et helhetlig elektronisk styringssystem basert på prinsippene for balansert målstyring. Målsetningen er å gi støtte til kommunens virksomhetsplanlegging og styring opp mot de oppsatte mål, bidra til at kommunen leverer bedre tjenester til innbyggere, forbedre læringsevnen gjennom evaluering og for lettere å følge opp resultatene.

Balansert målstyring er metoden som er valgt for å kunne praktisere resultatledelse på en best mulig måte. En arbeidsform som legger grunnlaget for systematisk dialog mellom ulike aktører og organisatoriske nivå om hvilke resultat som skal oppnås, hvordan de nås, hva som faktisk har skjedd og hvordan organisasjonen skal utvikles videre. Det vektlegges at organisasjonen må beskrives og måles ut fra flere perspektiver eller fokusområder (som brukere, organisasjon, medarbeidere, økonomi og lokalsamfunn). For å effektivisere arbeidet ønsker vi et elektronisk, brukervennlig system som støtter oss i dette.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden http://www.doffin.no/Search/Search_Switch.aspx?ID=259666.

Закупочная документация

Название Объем
Bilag_1_Kravspesifikasjon.docx 38 KB
Konkurransegrunnlag_BMS_Eidsberg_kommune_12607.pdf 741 KB
Prisskjema_BMS.xlsx 11 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00