Tietopyyntö: Litterointipalvelut ja litteroidun materiaalin käännöspalvelut

Информация о тендерe

Not specified
01.10.2024 12:12 (GMT+02:00)
15.10.2024 11:00 (GMT+02:00)

Информация о покупателе

Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä
Palvelut- hankintakategoria
PL 441 (Uutistie 5, 01770 Vantaa)
00029 HUS
Финляндия
1567535-0

Информация о тендере

TÄMÄ EI OLE HANKINTAILMOITUS TAI TARJOUSPYYNTÖ VAAN TIETOPYYNTÖ.

Suunnitellun hankinnan kohteena on HUS-Yhtymälle hankittavat litterointipalvelut venäjänkielisestä materiaalista sekä materiaalin käännökset suomeksi. Litteroinnilla tarkoitetaan ääni- tai videotallenteesta kuuluvan puheen kirjoittamista tekstimuotoon. Kääntämisellä taas tarkoitetaan viestin muuttamista kielestä toiseen, lähtökielisen viestin siirtämistä kohdekielelle.

Ensisijaisesti sama henkilö toimii sekä litteroijan, että kääntäjän roolissa. Litterointipalveluja voidaan hankkia optiona myös muun kielisistä materiaaleista; suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi.

Litteroitavat haastattelut käsittelevät pääosin lapsiin kohdistuvia rikoksia.

Tämä tietopyyntö ei ole hankintailmoitus, ennakkoilmoitus eikä tarjouspyyntö, eikä ilmoituksella aloiteta tarjouskilpailua.

Tietopyyntöön vastaaminen tai markkinavuoropuheluun osallistuminen ei ole edellytys mahdolliseen myöhempään kilpailutukseen osallistumiselle eikä tietopyyntöön vastaaminen vaikuta tarjoajan asemaan mahdollisessa tarjouskilpailussa. Tietopyyntöön vastaaminen ei sido siihen osallistuvia tahoja. Tietopyynnön vastanneille ei makseta korvausta tietopyyntöön vastaamisesta.

Toimittajien vastaukset käsitellään luottamuksellisesti.

Tietopyynnön vastausten perusteella saatetaan myöhemmin ilmoitettavalla tavalla tarjota tarjoajille mahdollisuus esitellä ratkaisujaan sekä käydä tarkemmin läpi mitä asioita tarjouskilpailussa olisi hyvä huomioida. Hankintayksikkö voi käyttää

vastauksia tulevan hankinnan suunnittelussa.

Tässä ilmoituksessa esitetyt sekä mahdolliset markkinavuoropuhelun aikana esitettävät tiedot ovat alustavia ja suuntaa-antavia.

HUS ei sitoudu hankinnan toteuttamiseen tai tiettyyn toteuttamistapaan, eivätkä hankinnasta kiinnostuneet toimittajat sitoudu tarjouskilpailuun osallistumiseen. Tietopyynnön kautta kerättyjä tietoja voidaan käyttää mahdollisen kilpailutuksen ja tarjouspyynnön valmistelussa.

Kaikille hankinnasta kiinnostuneille toimijoille annetaan mahdollisuus osallistua markkinavuoropuheluun.

Hankintayksikkö pyytää ilmoittamaan kiinnostuksensa hankinnasta 15.10.2024 klo 12:00 mennessä. Ilmoittautuminen tapahtuu

lähettämällä viesti osoitteeseen kilpailutus.palvelut@hus.fi. Vuoropuhelun järjestämistä varten toimijan tulee liittää vastaukseen yhteyshenkilön nimi ja yhteystiedot (sähköposti ja puhelinnumero). Pyydämme otsikoimaan viestin: "Litterointipalvelut". Viestiin voitte sisällyttää myös vastaukset tietopyynnössä

esitettyihin kysymyksiin. Vaihtoehtoisesti voitte vastata tietopyyntöön tarjouspalvelun kautta.

Закупочная документация

Название Объем
TarjouspyyntoRaportti527051.pdf 196 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00