Asuntomessujen varasto- ja toimistokonttien hankinta 2025

Информация о тендерe

Open procedure
17.10.2024 10:23 (GMT+02:00)
05.11.2024 13:00 (GMT+01:00)

Информация о покупателе

Oulun kaupunki Oulun kaupunki
Riikka Mämmioja Riikka Mämmioja
Solistinkatu 2
90140 Oulu
Финляндия
0187690-1

Информация о тендере

Asuntomessut järjestetään 18.7. - 17.8.2025 Hartaanselänrannassa, noin 2 km Oulun keskustasta luoteeseen. Messujen pysäköintialueet sijaitsevat Ranta-Toppilan ja Välivainion alueilla. Messujen kävijämääräksi arvioidaan 120 000 asiakasta. Päivittäinen maksimikävijämäärä on 4500.
Pyydämme tarjoustanne messutapahtuman toimisto- ja varastokonteista. Hankintaan sisältyy alla listatut viisi konttia tai konttiryhmää, joista kolme konttiryhmää on sijoitettu eri puolille messualuetta ja kaksi konttia pysäköintialueille. Tarjouspyynnössä alla annetut konttien mitat ja liitteen pohjakuvat ovat vain esimerkkejä ja muunkin kokoisia kontteja saa tarjota tarjouspyynnössä kuvatut toiminnallisuudet säilyttäen. Poikkeuksena messutoimisto ei voi olla pienempi kuin tarjouspyynnössä on määritelty.
- Mediakeskus (esim. 4 kpl 20" konttia tai 2 kpl 3,2 * 9m konttia yhteen liitettynä)
- Messutoimisto/ näytteilleasettajapalvelut (tulee koostua 5 kpl 3,2 * 9m konttia yhteen liitettynä)
- Messualueen taukotila (esim. 2 kpl 20” konttia yhteen liitettynä, yksi 30” kontti tai yksi 3,2*9m kontti)
- Kaksi taukotilaa pysäköintialueille (esim. 2 kpl 20” konttia)
Lisäksi pyydämme tarjouksen optiona alla oleville viidelle kontille tai konttiryhmälle, joiden tarve selviää viimeistään helmikuussa 2025:
- Messujohdon tila (esim. 3 kpl 20" konttia tai 2 kpl 3,2*9m konttia yhteen liitettynä)
- Messualueen kaksi kokoustilaa (esim. 2 * (4 kpl 20” konttia) tai 2 * (2 kpl 3,2*9m konttia) yhteen liitettynä
- Pysäköintialueen kaksi moottoripyörätarvikevarastoa (2 kpl 20" konttia)
Tarjoajan tulee tarjota kaikista tarjouspyynnössä eritellyistä konteista.
Liitteessä 1 on esitetty tarkemmin kontti-/konttiryhmäkohtaiset tilatarpeet tarvikkeineen sekä ohjeelliset konttimäärät ja pohjaluonnokset. Hankintaan sisältyy ainoastaan luetellut varusteet ja kalusteet. Katkoviivalla havainnekuvissa esitetyt irtokalusteet eivät kuulu hankintaan.
Liitteessä 1 on esitetty myös Asuntomessualuesuunnitelma, johon on merkitty konttien sijainnit messualueella. Liitteessä 2 on Välivainion ja Liitteessä 3 Toppilan pysäköintialueiden sijainnit.
Tarjouksen tulee sisältää konttien vuokrat ja varustelut, toimitukset osoitettuihin paikkoihin, nostot paikoilleen sekä käyttökuntoon asentamisen, poiskuljetuksen ja huollon. Tarjouspyyntöön ei sisälly konttien siivous, joka kilpailutetaan erillisenä hankintana.
Tilaaja tekee konttien maarakennustyöt. Konttien pohjat on tasattu tilaajan toimesta murskepinnalle alueen käyttötarkoituksen mukaisesti. Toimittaja vastaa konttien aluspuiden toimituksesta. Aluspuiden koon tulee olla sellainen, että kontti on irti murskepinnasta vähintään 125 mm viemäröinnin asentamiseksi.
Tilojen eteen rakennetaan tilaajan toimesta erilliset terassitasot sekä määräysten mukaiset esteettömät kulkuluiskat ja kaiteet konttien toimituksen jälkeen. Ryhmässä olevien konttien lattiapintojen korkeustaso on oltava sama.
Tarjoaja vastaa konttien liittämisestä vesi-, viemäri- ja sähköverkkoon tilaajan osoittamiin paikkoihin. LVIS- liittymät toteutetaan tilaajan toimesta. Viemäri- ja vesiliitoksen päät sekä sähkön alakeskukset ovat alueella. Tarjoaja liittää kontit tilaajan rakentamaan vesi- ja viemäriverkostoon. Sähkö liitetään alakeskuksiin. Sijainnit kontin ja vesi- ja viemäriverkoston liitoskohdan välillä on esitetty Liitteessä 1.
Mikäli kontissa on lattiakaivo, se on suljettava peitelevyllä tai liitettävä viemäriin. Lattiakaivovesiä ei siis saa laskea suoraan maaperään.
Konttien tulee olla paikoillaan ja käyttökunnossa seuraavasti:
- Messutoimiston/näytteilleasettajapalveluiden, messualueen taukotilojen ja messujohdon tilan (optio) on oltava käyttövalmiina 9.6.2025
- Mediakeskuksen, messualueen kokoustilojen (optio) ja messuvierasparkkialueiden taukotilojen ja moottoripyörätarvikevaraston (optio) on oltava käyttövalmiina 13.7.2025.
Konttien purku voi käynnistyä maanantaina 18.8.2025. Konttien tulee olla poistettu viimeistään 22.8.2025.

Закупочная документация

Название Объем
LIITE 1 Tilaluonnokset ja messualue.pdf 1,49 MB
Liite 2 Välivainion pysäköintialue.pdf 1,30 MB
Liite 3 Toppilan pysäköintialue.pdf 1,12 MB
TarjouspyyntoRaportti531047.pdf 666 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00