e-Forms / EU / Verkon laitteet

Информация о тендерe

Open procedure
13.08.2024 11:28 (GMT+02:00)
10.09.2024 11:00 (GMT+02:00)

Информация о покупателе

HUS-yhtymä HUS-yhtymä
ICT-kategoria
Uutistie 5 (PL 441, 00029 HUS)
01770 Vantaa
Финляндия
1567535-0

Информация о тендере

HUS-yhtymä pyytää tarjouksia HUSNet verkkoon hankittavista laitteista.
HUS valitsee tarjousten perusteella toimittajat puitejärjestelyyn, jonka ehtojen mukaisesti HUS tekee varsinaiset hankintansa.
HUSin verkko (HUSnet) koostuu HUSin omistamista verkkolaitteista. Verkon aktiivilaitteina on käytetty lähinnä tuotekorien mukaisten päämiesten tuotteita, mutta muidenkin valmistajien laitteita voidaan tarvittaessa käyttää.
Kiinteä verkko koostuu noin 2 700 aktiivilaitteesta, joista suurin osa on ns. kerroskytkimiä. Uusimmissa kohteissa myös kerroskytkimet ovat modulaarisia, mutta vanhemmissa ratkaisuissa on käytetty ns. stand-alone -kytkimiä. Konesalikytkimet kuuluvat myös puitejärjestelyn piiriin.
Langaton verkko koostuu noin 9 500 tukiasemasta ja keskitetystä kontrolleriratkaisusta.
Tietoturvaratkaisuna ovat tarkoitukseen sopiva palomuuri-, proxy-, liikenteen havainnointi- ja IDS/IPS-laitteistot ohjelmistoineen ja lisensseineen.
HUSilla on verkon laitteista voimassa oleva puitejärjestely, jonka tällä hankinnalla perustettava puitejärjestely tulee korvaamaan.
HUSnet-verkon hallinta-, valvonta- ja ylläpitopalvelut eivät sisälly tähän hankintaan. Niitä tuottaa tällä hetkellä Elisa Oyj.
Tavoitteena on että tuotteiden toimitusvarmuus on hyvä ja tuotteita on saatavilla, kun niitä tarvitaan.
HUS saattaa sopimuskaudella tuottaa palveluita esimerkiksi Uudenmaan hyvinvointialueille ja Helsingille sekä Etelä-Suomen yhteistyöalueen muille hyvinvointialueille. Hankinnan kohteena olevia laitteita saatetaan käyttää näiden palveluiden tuottamiseen.
Puitejärjestelyn perusteella tehtävien hankintojen arvon arvioidaan olevan noin 5 000 000 € vuodessa. Puitejärjestelyn maksimivoimassaoloaika on neljä vuotta, joten laskennallisesti puitejärjestelyn arvo on enintään 20 000 000 €, koko ajalta.
Arvio ei ole sitova, ja HUS tekee hankinnat ilman määräostovelvoitteita kulloisenkin tarpeensa mukaisesti. Vuosittainen arvo voi siten olla arviota suurempi tai pienempi. Toteutuviin määriin voivat vaikuttaa esimerkiksi sosiaali- ja terveydenhuollon järjestämistä koskevat uudistukset ja sopimukset.
Hankinnan kohde ja sitä koskevat vaatimukset on kuvattu yksityiskohtaisesti tarjouspyynnössä ja sen liitteissä.

Закупочная документация

Название Объем
Verkon laitteet.zip 1,04 MB
Verkon laitteet.pdf 574 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00