Anskaffelse av Kursportal

Информация о тендерe

10.07.2024 9:09 (GMT+02:00)
20.09.2024 12:00 (GMT+02:00)
10.09.2024 12:00 (GMT+02:00)
Нет
Нет

Информация о покупателе

DRAMMEN KOMMUNE DRAMMEN KOMMUNE
Christian Rikheim Sundelin Christian Rikheim Sundelin
Engene 1
v/ fakturamottak, Postboks 7500

3008 DRAMMEN
Норвегия
921234554

Информация о тендере

Drammen kommunes portal for å administrere kurs og påmeldinger leveres som en SaaS tjeneste. Portalen mangler flere ønskede funksjonaliteter og imøtekommer ikke dagens krav. I tillegg er kommunens ulike opplæringstilbud spredt rundt og annonseres i flere ulike systemer. Det er utfordrende å finne fram til, holde seg oppdatert på, samt nå ut til aktuelle målgrupper med informasjon om aktuelle opplæringstilbud i kommunen. Det tilbys i dag kurs til egne ansatte og til eksterne målgrupper som eksempelvis innbyggere og andre kommuners ansatte gjennom ulike kommunesamarbeid. Det er imidlertid viktig for en ny kursportal at interne kommunale kurs og kursmiljøet for kommunens medarbeidere kan holdes avskjermet fra andre portalbrukere.

Varighet av avtalen. iht til SSA-L pkt. 5.1.

Den nye kursportalen må kunne tilby:
  • En landingsside funksjonalitet hvor informasjon om alle kommunens ulike kurs er samlet selv om kursene er publisert i andre av kommunens systemer eller i SaaS/ASP tjenester. Landingssiden må fungere for både interne kommunale brukere og eksterne brukere.   
  • Funksjonalitet for å kunne administrere kurs og påmeldinger, inklusive ha funksjonalitet for tester og eksamen. Kurs kan være av typen seminar, teams/fysiske kurs eller selvstudium (e-læringsfunksjonalitet) 
  • Ha en «Min side» funksjonalitet for medarbeider og leder internt i kommunen. Her kan den enkelte få oversikt over aktuelle kurs, status for egne påbegynte kurs, gjennomførte kurs og bli minnet på kurs som tilbys. Leder skal kunne tildele eller tipse om kurs og holde oversikt over kurs som medarbeidere har deltatt på, og da med bakgrunn i de kurs som innebærer deltakerregistrering gjennom kursportalens løsning. 
  • Kobling til masterdatasystemer i kommunen slik at en kommuneansatt kan bli gjort oppmerksom på nye kurs som kan være relevant for den enkelte når disse blir lansert.   
Kommunen ønsker å bygge en kultur for nytenkning, digitalisering og tilpasningsdyktighet. Den nye kursportalen skal bidra til at flere kommunalt ansatte blir gjort oppmerksom på kurs som tilbys og får lyst til å ta flere kurs og dermed bidra til å høyne den enkeltes kompetansenivå.  

This is the second step in a two-step tender. If you want to see the qualification step and access qualification documents, please follow this link: Anskaffelse av kursportal

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00