Afd. 9 – Fasanvej og Stokbrogade

Информация о тендерe

Negotiated procedure with a call for competition
21.06.2024 12:44 (GMT+02:00)
12.08.2024 11:00 (GMT+02:00)

Информация о покупателе

Boligforeningen Fredensbo, afd. 9 Boligforeningen Fredensbo, afd. 9
Bredgade 81
9700 Brønderslev
Дания
52047110

Closing date has passed.

Информация о тендере

Udbud af totalentreprisekontrakt vedrørende renovering af Boligforeningen Fredensbos afdeling 9 Fasanvej og Stokbrogade beliggende i Brønderslev. Bebyggelsen består i dag af 57 lejemål, som to boligblokke i 3 plan samt kælder, hertil to garageanlæg. Renoveringen udføres i to etaper.

Der henvises til det samlede udbudsmateriale på Byggeprojekt, hvor også rettelsesblade og tilrettede dokumenter er tilgængelige.

Det samlede udbudsmaterialet er oplistet i udbudsbetingelserne.

Det er besluttet at udbyde projektet samlet i totalentreprise. Begrundelsen herfor er, at det er vurderet at være mest optimalt for projektet, både af hensyn til at fjerne grænseflader i projektet og derved minimere risikoen samt for at opnå den bedste løsning for projektet ved at lade totalentreprenøren komme med optimeringer under tilbudsperioden i forhold til den samlede bebyggelse.

Det vurderes, at udbudsformen udbud med forhandling kan anvendes iht. reglerne herfor, idet der er tale om en totalentreprise, hvor der i forbindelse med udbuddet vil blive foretaget tilpasninger, hvorfor der er behov for forudgående forhandlinger.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00