Tietopyyntö / Sosiaalityöntekijöiden rekrytointipalvelut Siun sotelle

Информация о тендерe

Not specified
25.06.2024 12:57 (GMT+02:00)
15.08.2024 11:00 (GMT+02:00)

Информация о покупателе

Joensuun kaupunki Joensuun kaupunki
Pohjois-Karjalan hankintatoimi Pohjois-Karjalan hankintatoimi
Kiira Kukkonen Kiira Kukkonen
Linnunlahdentie 2
80110 Joensuu
Финляндия
0242746-2

Информация о тендере

TÄMÄ EI OLE HANKINTAILMOITUS, EIKÄ TARJOUSPYYNTÖ, VAAN TIETOPYYNTÖ.

Pohjois-Karjalan hankintatoimi valmistelee sosiaalityöntekijöiden rekrytointipalvelun kilpailutusta toistaiseksi voimassa olevalle sopimuskaudelle 1.1.2025 alkaen.

Rekrytointipalvelussa palveluntuottaja etsii sosiaalityöntekijöitä Siun soten perhe- ja sosiaalipalvelujen toimialueelle lapsiperheiden palveluihin ja lastensuojeluun. Palveluntuottajan tulee toimia sosiaalialalla ja välittää osana omaa toimintaansa Siun sotelle kontaktit sosiaalityöntekijöiden rekrytoimiseksi.

Liitteenä olevassa tarjouspyyntöluonnoksessa ja olevat tekstit voivat muuttua varsinaisessa tarjouspyynnössä. Kaikki päivämäärät tarjouspyyntöluonnoksessa ovat alustavia.

Tällä tietopyynnöllä pyydetään ja toivotaan toimittajilta kommentteja ja/tai huomioita tietopyynnön liitteenä olevaan tarjouspyyntöluonnokseen, sekä muutenkin hankintaan liittyen. Lisäksi pyydetään vastaamaan tietopyynnön Hankinnan kohteen kriteerit -kohdassa (Hankinnan kohteen tietojen syöttö) esitettyihin kysymyksiin.

Vastauksia ja kommentteja voitte esittää määräaikaan mennessä Tarjouspalvelu.fi -portaalin välityksellä vastaamalla esitettyihin kysymyksiin kohdassa "Hankinnan kohteen tietojen syöttö".

Vastaukset ja kommentit voi jättää myös lataamalla liitteen kohdassa "Tietopyynnön vastauksen lähetys". Tietopyyntövastaus tulee myös lähettää Lähetä-painikkeesta, jotta annetut vastaukset ja ladatut liitteet tulevat hankintayksikölle.

Kommentteja, vastauksia ja kysymyksiä voi esittää myös tietopyynnön "Kysymykset ja vastaukset" -kohdan kautta 15.8.2024 klo 11:59 mennessä. Tietopyyntöön esitettyihin kysymyksiin ei vastata.

Закупочная документация

Название Объем
Tietopyyntö_Sosiaalityöntekijöiden rekrytointipalvelut Siun sotelle.pdf 200 KB
Tietopyyntö_Sosiaalityöntekijöiden rekrytointipalvelut Siun sotelle.zip 351 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00