VILLAMYSSYT

Информация о тендерe

Open procedure
20.06.2024 6:38 (GMT+02:00)
09.08.2024 13:00 (GMT+02:00)

Информация о покупателе

Puolustusvoimien Logistiikkalaitos Puolustusvoimien Logistiikkalaitos
Puolustusvoimien logistiikkalaitos
Hatanpään valtatie 30
33541 Tampere
Финляндия
0952029-9

Closing date has passed.

Информация о тендере

Hankinta koskee villamyssyjen hankintaa Suomen puolustusvoimien käyttöön.

Villamyssyjen vaatimukset, valmistus, pakkaus ja toimitus teknisen spesifikaation 2206-c / 3.4.2024 mukaisesti (liite 1).

Hankittavat määrät vuonna 2024 ovat:

473-4357 MYSSY, VILLA-\MUSTA MIEH 6000 kpl (+/- 30 %)

458-6028 MYSSY, VILLA-\MUSTA PÄÄLL 3000 kpl (+/- 30 %)

448-9964 MYSSY, VILLA-\VIHR PÄÄLL 6000 kpl (+/- 30 %)

Hankintaan sisällytetään optiot vuosille 2025 - 2027.

Optiovuosittain tilattavien myssyjen kappalemäärä voi vaihdella ollen 0 - 45 000 kpl myssyjä / optiovuosi kuitenkin niin, että optiovuosien 2025 - 2027 optioiden hankintamäärä sisältää yhteensä enintään 45 000 kpl villamyssyä, väriltään mustia tai vihreitä.

Tilaaja ilmoittaa mahdollisista optioiden lunastamisesta kirjallisesti viimeistään 30.4.2027 mennessä.

Mahdollisista optiohankinnoista tehdään erilliset ostotilaukset, joissa lunastettava hankintamäärä ilmoitetaan.

Villamyssyä käytetään kylmään vuodenaikaan turkislakin ohella suojaamaan päätä kylmältä. Myssy on kaksinkertaista sileää neulosta ja väriltään joko oliivinvihreä tai musta.

Päällystön myssyihin ommellaan kankainen leijonakokardi ja miehistön myssyihin sinivalkoinen kokardi.

Talous- ja lääkintävarikko luovuttaa valitulle Toimittajalle pyydettäessä kokardit.

Perusnäytteitä ei ole saatavilla.

Tuotteiden vaatimustenmukaisuuden varmentamiseksi tarjoajan tulee liittää tarjoukseensa tarjottujen materiaalien:

- vaatimukset täyttävä vihreä myssy ja 0,5 jm vihreää perusneulosta (vaihtoehtoisesti kaksi valmista myssyä). Myssyihin ei tarvitse ommella kokardia, riittää "merkki", jotta tarjottuihin myssyihin tulevan kokardin paikka ja kiinnitys voidaan varmentaa.

- tiedot kaikkien valmistuksessa käytettävien materiaalien ja tarvikkeiden valmistajista (nimi ja valmistusmaa)

Tarjouspyyntöön liitetään materiaalin valmistajan tekninen spesifikaatio tai laboratoriotestaustulokset vaatimusten täyttymisestä vähintään teknisen spesifikaation edellyttämin osin.

Jos materiaalit teetetään alihankintana Puolustusvoimien vaatimusten mukaisesti, laboratoriotestaustulokset vaatimustenmukaisuuden varmentamiseksi tulee liittää tarjoukseen.

Teknisten tietojen (mukaan lukien valmistajat) on vastattava tarjottua tuotantoa.

Tarjousnäytteiden on vastattava edellä mainittuja vaatimuksia ja niiden on oltava teknisten tietojen mukaisia.

Mikäli tarjousnäyte poikkeaa vaaditusta, tulee poikkeamista liittää mukaan kirjallinen selvitys ja mahdolliset erilliset väri- ja materiaalinäytteet, joista puuttuvat ominaisuudet voidaan todentaa. Poikkeamat eivät saa estää tarjousnäytteiden teknisen vaatimustenmukaisuuden todentamista. Tarjousnäytteiden vaatimustenmukaisuus todennetaan visuaalisesti, mittaamalla ja/tai laboratoriossa testaamalla.

Mikäli tarjoaja tarjoaa useampia näytteitä/käyttökohta, tarjottuja näytteitä käsitellään siten, että kaikkia tultaisiin käyttämään tuotannossa. Näin ollen kaikkien näytteiden tulee olla vaatimusten mukaisia.

Näytteillä sekä tarjoukseen liitetyillä selvityksillä varmistutaan siitä, että tarjotut tuotteet ovat tarjouspyynnön mukaisia.

Tarjousnäytteitä ei palauteta.

Tarjouksen ja tarjousnäytteen tarjouspyynnön mukaisuuden selvittäminen ei kata kaikkia tarjouksen ja tarjouspyynnön vaatimuksia, mikäli tarkastelussa nousee esiin poikkeama tarjouksen ja tarjouspyynnön välillä. Tarjouspyynnön mukaisuuden arvioinnissa ei poikkeaman havaitsemisen jälkeen käydä läpi esimerkiksi koko testausprosessia täydessä laajuudessaan tämän poikkeaman sisältävän tarjouksen osalta. Näin toimimalla pyritään hakemaan resurssien tehokkaampaa käyttöä hankintaprosessin aikana ja nopeuttamaan prosessiin liittyvää päätöksentekovaihetta.

Myssyjen ml. pakkausmateriaalit, jotka Toimittaja hankkii, eivät saa vaikuttaa haitallisesti käyttäjän terveyteen tai hygieniaan. Myssyjen tulee olla valmistetut sellaisesta materiaalista, kuten tekstiileistä, jotka on havaittu kemiallisesti sopiviksi tähän tarkoitukseen. Materiaalit eivät saa sisältää sellaisia aineita, joista myssyjen elinkaaren aikana voisi aiheutua terveys- tai ympäristöhaittaa.

Materiaalit eivät saa ennakoitavissa normaaleissa käyttöolosuhteissa vapauttaa tai hajota vapauttaen aineita, jotka yleisesti tiedetään myrkyllisiksi, syöpää aiheuttaviksi, mutageenisiksi, allergiaa aiheuttaviksi, lisääntymisvaarallisiksi tai muuten haitallisiksi.

Vaadittavat tiedot siitä, että tuote on haitaton, tulee tarkastaa ja siitä tulee antaa vakuutus tilaajalle.

Mikäli terveysongelmia ilmaantuu on toimittajan todennettava vakuutuksensa todenpitävyys/tuotteiden turvallisuus testauttamalla toimituksen tuotteita kustannuksellaan.

Hankintayksikkö varaa oikeuden koe-erän tilaamiseen ennen hankintapäätöksen tekemistä.

Mikäli tarjousnäytteet tai koe-erä eivät vastaa tuotteelle asetettuja vaatimuksia, tarjous hylätään.

Tarjous muodostuu Hanki-palveluun jätetystä tarjouksesta ja tarjousnäytteistä.

Näytteet ovat osa tarjousta ja ne on toimitettava tarjoukseen jättöaikaan mennessä tarjouksen ohjeistuksen mukaisesti. Näytteet on merkittävä selkeästi. Tarkemmat ohjeet tarjousnäytteiden toimittamisesta ovat kohdassa "Muut tiedot".

Valittu Toimittaja vastaa alihankkijoidensa osuudesta kuten omastaan.

Valittu Toimittaja varaa Hankintayksikön edustajalle tilaisuuden tutustua omaan ja mahdollisten alihankkijoiden tuotantolaitoksiin ennen sopimuksen allekirjoittamista. Hankintayksiköllä on sopimusaikana oikeus vapaasti tutustua ja tarkastaa valitun Toimittajan ja alihankkijan tuotteen tuottamiseen littyvät toiminnot, tuotantotilat ja dokumentaatiot.

Tarjous on jätettävä suomen kielellä.

Tarjouksen mukana toimitetut muut dokumentit ja pyydetyt liitteet voivat olla joko suomen- tai englanninkielisiä. Teknisten tietojen mukaan lukien valmistajat on vastattava tarjottua tuotantoa.

Tarjouspyynnön vastainen tarjous hylätään.

Закупочная документация

Название Объем
VILLAMYSSYT.zip 2,56 MB
VILLAMYSSYT.pdf 725 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00