Tilbudsfase i konkurranse om anskaffelse av konsulenttjenester innen arealplan og byggesak

Информация о тендерe

15.11.2023 10:08 (GMT+01:00)
07.02.2024 9:00 (GMT+01:00)
Нет
Нет

Информация о покупателе

Direktoratet for byggkvalitet Direktoratet for byggkvalitet
Olaug Hana Nesheim Kari Wist Flyen
Mariboesgate 13
0179 OSLO
Норвегия
974760223

Closing date has passed.

Информация о тендере

Direktoratet for byggkvalitet (Oppdragsgiver) skal inngå rammeavtale med 3-5 leverandører om kjøp av konsulenttjenester. I 2020-21 gjennomførte Oppdragsgiver et pilotprosjekt med fire kommuner. Et resultat av pilotprosjektene var at det ble utarbeidet metodikk for å gjøre eksisterende planer tilrettelagt for selvbetjening i plan- og byggesaksprosessen. Metodikken omfatter bl.a. tiltak for å forbedre klarspråk, tilrettelegge bedre visuelle framstillinger og tydeliggjøre krav og rammer som er relevante i byggesøknader. Gjennom pilotering skal man i prosjektet tilby kommunene bistand til å gjøre gjeldende planer om til «drømmeplaner». For å støtte kommunene i dette arbeidet, har Oppdragsgiver behov for konsulenter som kan bistå i en ressursgruppe. Ressursgruppen skal hovedsakelig bestå av personer med relevant plan-, byggesak og tjenestedesign-kompetanse som kan bistå de ulike pilotkommunene med faglig kompetanse underveis i piloteringen.

This is the second step in a two-step tender. If you want to see the qualification step and access qualification documents, please follow this link: Prekvalifisering til konkurranse om anskaffelse av konsulenttjenester innen arealplan og byggesak

Закупочная документация

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00