Tune Plejecenter

Информация о тендерe

02 - Contract notice
Restricted procedure
19.09.2023 15:25 (GMT+02:00)
12.10.2023 16:00 (GMT+02:00)

Информация о покупателе

Boligselskabet Sjælland Boligselskabet Sjælland
Sjællandsvænget 1
4000 Roskilde
Дания

Closing date has passed.

Информация о тендере

Udbuddets genstand er en totalentreprisekontrakt, der indbefatter totalentreprenør-, ingeniør-, arkitekt- og landskabsarkitektydelser til opførelse af et nyt plejecenter efter Almenboligloven, i alt 7.500 m² såkaldt støtteberettiget plejeboligareal hhv. finansieret serviceareal.

Boligselskabet opfører plejecenteret efter aftale med Greve Kommune. BEMÆRK: Tegnestuen Vandkunsten har i forvejen en rådgiveraftale med ordregiver, og medfølger i det videre samarbejde med totalentreprenøren. Der efterspørges derfor IKKE yderligere arkitekt- og landskabsarkitektkompetencer i udbuddet.

Totalentreprisekontrakten indbefatter projektering og udførelse af et plejecenter i to etager med delvis kælder: 72 almene plejeboliger (4.680 m²) med tilhørende servicearealer (2.820 m²), Ordregivers samarbejde med Greve Kommune er igangværende. Foreløbigt projektforslag foreligger. Dette, der i udbuddet betegnes som "vejledende", er grundlaget for det videre samarbejde om projektoptimering, og den videre projektering.

Omdrejningspunkt og tema for totalentreprisekonkurrencen er: "Tidlig inddragelse med henblik på gensidigt samarbejde, som sikrer projektet bygbarhed. Det er ordregivers opfattelse, at ingen er specielt tjent med, hverken at modtage eller afgive traditionelle fastpristilbud for øjeblikket, hvis det kan undgås. Den prismæssige konkurrenceparameter er derfor baseret på et omkostningskriterieum, hvorefter der konkurreres prismæssigt på specificeret dækningsbidrag (DB) og priser på specificerede rådgiverydelser. I udbuddet er det forudsat, at ´traditionel fastprisfastsættelse´ udskydes indtil byggesagens skema B, og/eller aftales endeligt forinden fysisk byggestart (pt. forventeligt omkring efteråret 2024). I den mellemliggende periode samarbejder parterne i fællesskab om åbne kalkulationer. Øvrige konkurrenceparametre er af organisatorisk, samarbejdsmæssig og ´tilgangsmæssig / kreativ´ art, hvor der bl.a. lægges vægt på tilbudsgivers konkrete forslag til projektoptimering for sandsynliggørelse af byggesagens mulige realisering indenfor den økonomiske ramme.

Projektet har også en bæredygtig ambition, der ønskes inddraget i det videre projektsamarbejde.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00