EU-udbud af kontrakt vedrørende helhedsorienteret jobrettet forløb

Информация о тендерe

21 - Social and other specific services – public contracts
Open procedure
04.10.2023 17:17 (GMT+02:00)
24.08.2023 12:00 (GMT+02:00)

Информация о покупателе

Aalborg Kommune Aalborg Kommune
Mette Berg Hansen Mette Berg Hansen
Boulevarden 13
9000 Aalborg
Дания

Closing date has passed.

Информация о тендере

Aalborg Kommune ønsker at øge indsatsen overfor udsatte ledige. Til understøttelse af resultaterne på området, ønskes der indgået kontrakt med anden aktør om levering af et helhedsorienteret jobrettet forløb.

Aalborg Kommune ønsker at indgå kontrakt med anden aktør om levering om et helhedsorienteret jobrettet forløb. Det er tanken, at der i en 2-årig periode henvises 100 aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere og 40 ledige i ressourceforløb til anden aktør med det formål, at de ledige kommer i job, ordinær uddannelse eller i fleksjob. Forløbet for den enkelte borger tænkes at have en varighed på op til 1 år med efterfølgende 6 måneders efterværn. Der er afsat en pulje på DKK 2,5 mio. pr. år, som efterfølgende anvendes til betaling af den kommende kontrakthaver ud fra de resultater, som er opnået i indsatsen. Den maksimale værdi/mængde er fastsat på baggrund af den forventede værdi/mængde, med indregning af en buffer for uforudsete hændelser. Det angivne antal udsatte ledige er beregnet på baggrund af den forventede aktivitet med de forudsætninger, der kendes på udbudstidspunktet af et helhedsorienteret jobrettet forløb. Aalborg Kommune har til hensigt at indgå kontrakt med én (1) aktør.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00