TIETOPYYNTÖ/MARKKINAKARTOITUS – arkistometatietojärjestelmä

Информация о тендерe

24.02.2023 12:56 (GMT+01:00)
17.03.2023 15:15 (GMT+01:00)

Информация о покупателе

Kansallisarkisto Kansallisarkisto
Miia Herrala Miia Herrala
Rauhankatu 17
00170 Helsinki
Финляндия
0245885-9

Closing date has passed.

Информация о тендере

Tämä ei ole hankintailmoitus eikä tarjouspyyntö, vaan kyseessä on markkina-kartoitukseen ja vuoropuheluun liittyvä tietopyyntö mahdollisille tarjoajille, mikäli Kansallisarkisto päätyy tekemään varsinaisen tarjouspyynnön.

Kansallisarkiston tavoitteena on korvata nykyinen arkistometatietojärjestelmä uudella ratkaisulla, jonka elinkaari on tavoitetilassa 10 vuotta tai enemmän. Nykyisen tietojärjestelmän komponentteja voi ja osittain tulee hyödyntää uudessa ratkaisussa. Nämä reunaehdot kuvataan myöhemmin tässä tietopyynnössä. Toimitusprojektin tavoitteena on, että esitetty kokonaisuus otetaan vaiheittain käyttöön siten, että kokonaisuus on käyttövalmis vuoden 2025 loppuun mennessä.

Tietopyynnön tarkoituksena on siis kartoittaa markkinoita ja kerätä tietoa sekä toimittajien kommentteja, jotta mahdollinen tuleva tarjouskilpailu voitaisiin toteuttaa tarkoituksenmukaisella tavalla. Tietopyynnöllä ei pyydetä, eikä siihen anneta, tarjouksia.
Tietopyyntö ei velvoita toteuttamaan tietojärjestelmää tietopyynnössä kuvatulla tavalla eikä Kansallisarkisto ole velvollinen ottamaan huomioon tietopyyntöön saatuja vastauksia mahdollisen tarjouspyynnön laadinnassa.

Tietopyyntöön vastanneille ei makseta korvausta tietopyyntöön vastaamisesta tai mahdolliseen markkinavuoropuhelutilaisuuteen osallistumisesta. Tietopyyntöön vastaaminen ei sido toimittajaa tarjouskilpailuun osallistumiseen, eikä myöskään ole edellytyksenä myöhemmin mahdolliseen tarjouskilpailuun osallistumiselle. Tietopyyntöön vastaaminen tai vastaamatta jättäminen ei vaikuta tarjoajan asemaan mahdollisessa tarjouskilpailussa.
Tällä tietopyynnöllä pyydetään näkemyksiä ja mahdollisia suunnitelmia tässä kuvauksessa esitetyn tietojärjestelmän toteuttamiseen.

TIETOPYYNTÖ/MARKKINAKARTOITUS – arkistometatietojärjestelmä.

Tietopyynnön sisältö kuvataan tarkemmin liitteenä olevassa asiakirjassa.

Vastaukset tulee lähettää sähköpostilla viimeistään 17.3.2023 osoitteisiin
miia.herrala@kansallisarkisto.fi ja reko.etelavuori@kansallisarkisto.fi

Закупочная документация

Название Объем
Kuvailujrjestelm_Kuvaus+hankinnan+kohteesta.pdf 734 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00