Pulje - Pulje 2: Tilgængeliggørelse af kultur for alle - digitale tilbud til borgerne

Информация о тендерe

Not applicable
20.05.2021 9:14 (GMT+02:00)
14.06.2021 23:59 (GMT+02:00)

Информация о покупателе

Slots- og Kulturstyrelsen Slots- og Kulturstyrelsen
H.C. Andersens Boulevard 2
1553 København V
Дания
34072191

Closing date has passed.

Информация о тендере


Puljen har til formål at støtte til omkostninger til digitale tiltag, der gør kultur- og idrætsaktiviteter tilgængelige for en bredere målgruppe i takt med, at kultur- og idrætslivet åbner igen. Aktiviteten skal finde sted i 2021.


Frister:

    14. juni 2021, kl. 23:59


    * Note: Ansøgningerne behandles i den rækkefølge, de modtages. Puljemidlerne fordeles løbende, til puljens midler er opbrugt. Der er afsat i alt 4,8 mio. kr. til fordeling.


    Hvem kan søge?

    Puljen kan søges af aktører inden for kultur- og idrætslivet, hvis primære formål er at skabe kultur- og idrætsaktiviteter for borgerne.


    For at søge puljen er det et krav:


    • at kulturinstitutioner og foreninger inden for kulturområdet modtager driftstilskud og/eller driftslignende tilskud fra Kulturministeriet eller anden relevant offentlig myndighed. Derudover kan puljen søges af private kulturinstitutioner med fast scene/ udstillingssted. For begge typer ansøgere gælder, at de skal have et CVR-nummer, der er oprettet før den 9. marts 2020.
    • at aktører, som arbejder med idræt, herunder idrætsorganisationer, private virksomheder, NGO'er og frivillige idrætsorganisationer og relevante kommunale institutioner, og idrætsforeninger har et CVR-nummer eller CFR-nummer, der er oprettet før den 9. marts 2020.




    Puljen kan kun søges én gang pr. ansøger.


    Hvem kan ikke søge?
    • Aktører, hvis primære kultur- eller idrætsprodukt i forvejen er digitalt.



    Hvad er formålet med ordningen?

    Puljens formål er at støtte digitale tiltag, der sikrer tilgængeliggørelse af kultur- og idrætstilbud til en bredere målgruppe. Digitale tiltag kan for eksempel være versioneringer til forskellige onlineformater af sportsbegivenheder, udstillinger, kataloger og andre publikationer, teaterforestillinger, koncerter mv.


    Hvad støtter puljen?

    Puljen kan yde tilskud til omkostninger forbundet med digitaliseringen af kultur- eller idrætstilbuddet.


    Der kan for eksempel gives tilskud til leje af kamera- og indspilningsudstyr samt andre omkostninger i forbindelse med optagelse, omkostninger i forbindelse med redigering af online- eller podcastversioner, honorar til indtaling, udvikling af digitalt koncept, udvikling af design, der muliggør det digitale tiltag mv.


    Der kan gives tilskud til både nye og allerede udviklede aktiviteter. Uanset om aktiviteten er nyudviklet eller ej, ydes der kun tilskud til digitaliseringsomkostningerne.


    Puljen er en del af genåbningsindsatsen i kultur- og idrætssektoren i sommeren 2021. Derfor er det et krav, at den digitale version af kultur- eller idrætstilbuddet skal være tilgængelig for offentligheden inden udgangen af 2021.


    Det er et krav, at der er offentlig adgang til de digitaliserede aktiviteter.


    Det er et krav, at der er et rimeligt og velbegrundet forhold mellem aktiviteten/aktiviteterne og udgifterne i det ansøgte.






Se opslaget her



Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00