Markedsdialog - Innovasjonspartnerskapet Autoskår, STO

Информация о тендерe

Prior information notice
01 - Prior information notice
11.03.2021 11:08 (GMT+01:00)

Информация о покупателе

SYKEHUSINNKJØP HF SYKEHUSINNKJØP HF
Hilde Fines Lund Hilde Fines Lund
Postboks 40
Tollbugata 7

9811 VADSØ
Норвегия
916879067

Информация о тендере

St. Olavs hospital søker bedrifter som ønsker å samarbeide om å skape fremtidens løsning for måling av vitale parametere automatisk, kontinuerlig og kontaktløst. Mulighetene som ligger i eksisterende og kommende utvikling av teknologi som for eksempel sensorer er mange og i liten grad utnyttet innen helse. Nye løsninger for måling av vitale parametere vil potensielt kunne ha stor betydning for styrket pasientsikkerhet og mer effektiv pasientbehandling og bruk av personellressurser.

I forkant av konkurransegjennomføring ønsker St. Olavs å invitere leverandører og andre aktuelle aktører til markedsdialog for å presentere behovet til sykehuset, samt diskutere mulige utviklingsretninger og innovasjonsrom for løsninger. Innspill fra markedsdialogen vil kunne inngå i videreutvikling av behovsbeskrivelsen som skal inngå i konkurransedokumentene.

Se vedlagt invitasjon for mer informasjon om markedsdialogen. 

Закупочная документация

Название Объем
Dialognotat Innovasjonspartnerskapet Autoskår STO.pdf 260 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00