Begrænset udbud af hovedentreprise vedr. modernisering af Hærens Mandskabs- og Materielfaciliteter (MHMM) fase 2 og 3 på 409. Ryes Kaserne

Информация о тендерe

01 - Prior information notice
Not applicable
08.05.2020 10:21 (GMT+02:00)

Информация о покупателе

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse
Christian Enemark Christian Enemark
Arsenalvej 55
9800 Hjørring
Дания
16287180

Информация о тендере

Det forestående udbud er en del af det samlede projekt benævnt "Modernisering af Hærens Mandskabs- og Materielfaciliteter fase 2 og 3", der omfatter nybyggeri på en række af Hærens etablissementer fordelt i hele landet. Modernisering af Hærens Mandskabs- og Materielfaciliteter (MHMM) er et langsigtet faseopdelt projekt, der består af en række delprojekter, som skal være med til at sikre et kvalitetsløft af Hærens faciliteter i form af bade-, omklædnings- og materielfaciliteter samt forbedrede garageforhold for Hærens vitale, sensitive og teknisk tunge køretøjer ved opførelse af en række nye standardgarager, værkstedsfaciliteter og mandskabsfaciliteter. I MHMM fase 2 og 3 udbydes bygge- og anlægsarbejder i hovedentreprise på 8 etablissementer i 8 separate EU-udbud. Nærværende udbud af bygge- og anlægsarbejder på Ryes Kaserne forventes offentliggjort den 19. maj 2020. Udbuddet dækker hovedentreprisen i forbindelse med gennemførelsen af Modernisering af Hærens Mandskabs- og Materielfaciliteter (MHMM) fase 2 og 3 på Ryes Kaserne i Fredericia og omfatter følgende: — 2 garager med materiel- og mandskabsfacilitet (bygning 91 og 92): Bygningerne indeholder en standardgarage i én etage. I tilknytning hertil etableres 3 etager med briefingrum, pudsestue, omklædning, badefaciliteter, depot- og rengøringsrum, toiletter samt teknikrum. Hver bygning er i alt ca. 3 400 m2. — Én garage (bygning 93): Bygningen indeholder en standardgarage i én etage. I tilknytning hertil etableres 2 etager med kontorarbejdspladser, depot- og rengøringsrum, toiletter samt teknikrum. Bygningen er i alt ca. 2 000 m2. — Etablering af indsigtsvold, befæstede arealer og afvanding omkring bygninger samt udvidelse af perimeterhegn. — Etablering af ny intern fjernvarmeledning til forsyning af ny bebyggelse. — Miljøsanering og nedbrydning af 2 eksisterende bygninger (bygning 23 og 23a). Der gøres opmærksom på, at der med nærværende forhåndsmeddelelse alene er tale om et kort oprids af udbuddet. Det i forhåndsmeddelelsen anførte afspejler alene Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelses foreløbige skøn over opgaven.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00