OPP Udlændingestyrelsen Næstved.

Information

Competitive procedure with negotiation
19.06.2017 12:54 (GMT+02:00)
30.06.2017 12:00

Buyer

Bygningsstyrelsen Bygningsstyrelsen
Njal Olsen Njal Olsen
Carl Jacobsens Vej 39
2500 Valby
Denmark

Closing date has passed.

Short description

OPP Udlændingestyrelsen i Næstved - Udbudsbekendtgørelse Udbud

Bekendtgørelsen vedrører udbuddet af en OPP-kontrakt vedrørende tilrådighedsstillelse, herunder finansiering, projektering, anlæg, drift, vedligeholdelse, forsyning, rengøring af en fleksibel kontorbygning på ca. 9.500 m2 med effektive og totaløkonomisk optimale kontorlokaler med tilhørende mødefaciliteter, kantine med produktionskøkken mv. beliggende i Næstved. Endvidere er inkluderet en option på kantinedrift i de første 4 år fra ibrugtagningstidspunktet.

Fra tidspunktet for ibrugtagning af bygningen vil kontrakten løbe i 20 år. Bygningen skal opføres på en grund, den vindende tilbudsgiver erhverver af den ordregivende myndighed. Ved udløb af kontraktperioden skal den ordregivende myndighed kunne erhverve byggeriet til en på forhånd aftalt pris. Ved udløb af kontraktperioden vil OPP-leverandøren kunne vælge at sælge byggeriet til en på forhånd aftalt pris. Det vil være muligt for parterne at aftale, at den ordregivende myndighed efter kontraktperiodens udløb lejer byggeriet på markedsvilkår. Der henvises i øvrigt til udbudsmaterialet.

Læs supplerende oplysninger

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00